2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2741 بازدید | 118 پست

سلام

در وهله اول تصمیم برای زندگیته اینجا مشاور نیستن هم سن و سال های خودتن تجربه شما رو هم ندارن تا بتونن کمکت کنن پس برو مشاوره

در وهله دوم چرا رفته سراغ مواد؟

در وهله سوم بچه ابدا نیاری از دستمون در رفت و...!جبران اینده بچه نمیشه

در وهله چهارم هیچ امیدی به بهبودیش نداری؟بهش اخرین فرصت بده

این قسمتی از خطبه عقد غربی هاست

ﻣﻦ ( ﻧﺎﻡ )، ﺗﻮ ﺭﺍ (ﻧﺎﻡ )، ﺑﻌﻨﻮﺍﻥ ﻫﻤﺴﺮ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﺧﻮﺩ ﺑﺮ ﻣﯽ ﮔﺰﯾﻨﻢ،  ﺩﺭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻫﺎ ﻭ ﺑﺪﺗﺮﯾﻦ ﻫﺎ، ﺩﺭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺗﻨﮕﺪﺳﺘﯽ ﻭ ﺛﺮﻭﺕ، ﺩﺭﻫﻨﮕﺎﻡ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻭ ﺳﻼ‌ﻣﺘﯽ…

اگر چند درصد احتمال میدی ترک کنه کمکش کن 

اما اگر میبینی از این ادمای کله شق و یک دندس تیر خلاص بزن!

بازم باید مشاوره بری

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

نه جانا اصلا کله شق نیست.خودش که میگه صبر کن خودم یه ماهه تموم میکنم.

مواد و دوستش تحت تاثیرش قرار داده.وگرنه خودش کاملا اگاهه به اعتیاد .

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدر خوشحال شدم برات مهیاس جان.امیدوارم همیشه به خوشی و سلامتی کنار هم باشین.واسه منم دعا کنم یروزی اگ خدا بخواد بتونم از سالیان پاکی شوهرم بگم.

بله عزيزم تو سن كم شرايط خيلي سختي رو گذروندم فقط دعا كنيد كه روي خوش زندگي رو هم ببينم .چرا خيلي پي ...

اره عزیزم . حتما برو سرکار حتی اگه منشی گری و مشاغل پاییین باشه . راحت هم می تونی کار پیدا کنی غیر از اشنا ها خودتم پیگیر شو . کم کم که مستقل شدی می تونی راحت طلاق بگیری

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
شوهرتون چند سالشه?خانواده اش میدونن?

۲۵ سالشه.اره عزیزم میدونن ولش کردن مامانش گاهی زنگ میزنه باباش گفته هروقت خوب شدی بیا

۲۵ سالشه.اره عزیزم میدونن ولش کردن مامانش گاهی زنگ میزنه باباش گفته هروقت خوب شدی بیا

ای بابا ،عجب ننه و بابا بیخیالی!!!!خیلی سختهه میدونم ،هم سن خودت کمه هم شوهرت ،اگه تونستی از مشاور  و  خانواده خودت کمک بگیر تنهایی شاید نتونی،اینطور که گفتی پسر خوبیه ،حیفه کمکش کنید ،یه فرصت بهش بدین ایشالا که بر میگرده 

هر چیز خرابی درست میشه ، جز ذات خراب!!
ای بابا ،عجب ننه و بابا بیخیالی!!!!خیلی سختهه میدونم ،هم سن خودت کمه هم شوهرت ،اگه تونستی از مشاور&n ...

ممنونم عزیزم.امیدوارم که درست بشه.حتما میرم پیش یه مشاور خوب.دیگه نمیشه دست رو دست بذارم.😐

خانوادش فقط فکر خودشونن.مامانشم هیچی ب باباش نمیگه که یوقت مسافرتش دیر نشه.نصف ماهو مسافرتن.از اول بچه هارو ول میکنن میرن مسافرت

اخرشم همین میشه شوهر من از لحاظ تربیت اصلا مادر بالا سرش نبوده

ممنونم عزیزم.امیدوارم که درست بشه.حتما میرم پیش یه مشاور خوب.دیگه نمیشه دست رو دست بذارم.😐 خانوادش ...

خدا لعنت  کنه همچین پدر و مادرایی که فقط فکر عشق و کیف خودشونن بچه های بیچاره رم اسیر میکنن حالا هر پدر و مادری بود از غصه نون به خون میزد میخورد،شب و روز نداشت که بچه اش این اتفاق براش اافتاده،امیدوارم موفق باشی خانومی و خدا کمکت کنه بهترین کارو برای زندگیت بکنی 

هر چیز خرابی درست میشه ، جز ذات خراب!!

زهرا جون اول جلسه ها را شرکت کن سه ماه هر هفته تو جلسات باش وقتی آروم شدی حتما پیش مشاور خانواده برو تو الان نمیتونی تصمیم قطعی بگیری چون دلت گیره شاید بری و دوباره برگردی پس سعی کن اول به داد خودت برسی به عنوان بیمار بپذیرش و بهش نوک و نیش نزن چون فقط خودتا زجر میدی چون اون تا وقتی بخواد و نیاز بدنش باشه در هر صورت موادشا مصرف میکنه.

خدامارا كافیست و او بهترين حامى ماست. 

قصد جسارت ندارم به دوستانی که نظر دادن ندارم ولی اینجا کسی نمیتونه اون کمکی که نیاز توس بهت بده مگر دوستانی که با اعتیاد زندگی کرده باشن. گفتن اینکه طلاق بگیر برای کسی که هیچ وابستگی و علاقه ای به شوهر شما نداره خیلی راحته و هیچ کس نمیتونه بهت بگه طلاق بگیر یا نه چون تصمیم گیرنده شمایی.پس باید تو شرایطی این تصمیم را بگیری که بهترین گزینه از همه جهات واست طلاق باشه

خدامارا كافیست و او بهترين حامى ماست. 

خیلی روزای سختیه مخصوصا ک یه شهر دیگم و از خانوادم دورم.باز این دور بودن خوبه ک نمیفهمن تو چ عذابیم.انیل جان حتما میرم کلاسارو تا ارامش برگرده بهم.نصیب هیچ کس نشه این روزا ی طرف زندگی و عشقته ی طرف خودتی و ی دنیا

خیلی روزای سختیه مخصوصا ک یه شهر دیگم و از خانوادم دورم.باز این دور بودن خوبه ک نمیفهمن تو چ عذابیم. ...

آره واقعا درکت میکنم 

جدانشدی ؟

توردخدا بچه نیار

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 😍😍😍شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد💝💝💝