2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2741 بازدید | 118 پست

من دوست ندارم به هر كسي طلاق رو پيشنهاد بدم ولي تجربه خودم و كساني كه تو اين شرايطن ميگه طلاق بهترين كاره. من خودم اوايل چون فقط مشكل اعتياد داشتو از همه لحاظ تامين بودم گفتم نجاتش بدم زندگيمونو از سر ميگيريم ولي ادامه نجات شد هزار داستان غم انگيز كه هنوزم ادامه داره شوهر من توان جنسيش رو كامل از دست داد زمان مصرف ايشونم همينطور شده ؟

بله از لحاظ جنسی خیلی ضعیف .من اول که نمیدونستم اعتیاد دارن واسه بچه اقدام میکردیم نمیشد رفتم دکتر گفت هیچ مشکلی نداره اتفاقا امادگیتم بالاس.بعد که فهمیدم اعتیادشو فهمیدم از همونه

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته به منم خیلی از دوستام که گفتم راه طلاقو پیشنهاد دادن.خیلیام گفتن که تونستن کسایی که ترک کنن.ولی به ندرت

اونجا همه خانمهای هم درد شما با تجربه زندگی با مصرف کننده هستن و کمکت میکنن که به آرامش برسی و در آرامش بوجود آمده همسر بیمارت رو به سمت بهبودی هدایت کنی و بهترین تصمیم را برای زندگیت بگیری.

واست آرامش و خیر از خدا طلب میکنم و بعنوان اولین راهکار بهت میگم که انقدر راجع به اعتیاد و موادش باهاش حرف نزن و کارهاشو کنترل نکن.نذار بیش ازین جلوت راحت باشه

خدامارا كافیست و او بهترين حامى ماست. 
نه خودش سرکار میره.اعتیادش جوری نیست که همه فهمیده باشن و نتونه کار کنه.من زود فهمیدم.میگم که در ماه ...

تلاشتو بكن اگر الان برگرده به مسير درست خيلي خوبه ولي دكتر نره بهتره به قول دوستان انجمن ميگفتن قرص همون مواد كراوات زده ست بايد بدون دارو ترك كنه .مشاوره بگير انجمن هم شركت كن از خانومايي كه  اونجا شوهرشون مصرف كننده بوده سوالاتو بپرس و به هيچ عنوان بچه دار نشو فعلا 

انیل جون حرفت درسته ولی طاقت نمیارم حرف نزنم.وقتی قیافشو میبینم دیوونه میشم فیلم عروسیو میذارم میبینه میگم ببین خودتو و هزارتا حرف دیگ نمیتونم جلو خودمو بگیرم.اخه چرا واقعا.من ک نمیگذرم از مسببش

انیل جون حرفت درسته ولی طاقت نمیارم حرف نزنم.وقتی قیافشو میبینم دیوونه میشم فیلم عروسیو میذارم میبین ...

فقط كسانيكه تو اين شرايط بودن و هستن ميتونن همديگرو درك كنن بحق اين ماه عزيز بهترينا رو خدا برات رقم بزنه 🙏🏻

مرسی عزیزم انشالله یه روزی جفتمون بیایم همین تاپیک و بگیم مشکلمون و خدا برطرف کرده.واسه خدا هیچ کاری نشد نداره.سرطانی که بهش امیدی نیست به لطف خدا سرحال میشه.واسه هم دیگ دعا کنیم.

عزیزم شما 23 سالته کلی وقت داری تا زندگیتو از اول بسازی طرف معتاده قرار نیست به پاش بسوزی. وقتی نمیخواد ترک کنه...خوب فکر کن سبک سنگین کن منطقی تصمیم بگیر به حرف مردم توجه نکن چه تو زندگی بمونی چه نمونی مردم حرف میزنن..این حرفا تمومی نداره در هر شرایطی هست.. راحت نیست ادم بگه طلاق بگیر درسته طلاق باید اخرین راه حل باشه ولی..

ادمی که معتاد میشه به راحتی نمیتونه از این منجلاب بیرون بیاد اگه توانشو در خودت میبینی کمکش کن که نجات پیدا کنه اما اگه قرار باشه برای نجات ایشون تو هم نابود بشی  ..درست نیست 

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

پژویان عزیز حرفت کاملا درسته.کاش عتشقش نبودم همون لحظه ک فهمیدم میرفتم‌.تا الانم به خاطر عشقمون جنگیدم ولی وقتی خودش از همه چی راحت گذشته از منم میگذره یروز پس.باید به فکر خودم باشم تا ارزش واسم بذاره کسی

عزیزم هر چیزی راه حل داره وقتی میگی خوبه بهش فرصت بده ،ببرش ان ای ،خودتم تو کلاساش شرکت میتونی بکنی ،براطلاق همیشه فرصت هست ،سعی کن فعلا باردار نشی ،پیش خودت یه فرصت یک ساله یا حتی کمتر ۶ماهه بده و تو این مدت کامل پشتش باشو حمایتش کن ،مطمعن باش حل میشه من خیلیارو دیدم که معتاد ناجور بودن حتی ،ولی الن ترک کردن و بقیه رو هم کمک میکنن

اینم که میگن معتاد ترک نمیکنه حرفه ،خیلیا تا حالا ترک کردن ،به نظر من طلاق عیب نیست اتفاقا خوبم هست ولی به موقعش ،یه فرصت دیگه به زندگیتون بده ولی با کسی که مشاور اعتیاده صحبت کن

اره عزیزم هستن کسایی که ترک کردن و واقعا ارادشونو استفاده کردن.واقعا دوست دارم زندگیم نجات پیدا کنه.چون همسرم مورد دیگه ای نداره.میرم حتما پیش مشاور.واسم دعا کنین تصمیم اشتباهی نگیرم.