2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2741 بازدید | 118 پست

طلاق هم که تو جامعه ای که ما داریم از حرف اشناها میترسم .میدونم که فقط اولش سخته ولی چون انتخاب خودم بوده خیلی زیر سوال میرم

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ...یعنی از شیشه و کراک بدتره😥😥

اره 

هرویین مادر تمام مواد مخدر هستش 

بقیه از مشتقات هرویینن 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

اره مامان بزرگ معلومه که خیلی بده چون دقیقا مصرفشو بلافاصله میفهمم صورتش قرمز میشه و مردمک چشمش تعادل خوبی نداره.

ببين دوست عزيز اول بهت ميگم واسه ي طلاق يك لحظه هم شك نكن. حالا برات توضيح ميدم واسه ي چي اين كه گفته تو عروسي هرويين مصرف كرده بهت دروغ گفته ميتونم قسم بخورم قبلش حشيش مصرف ميكرده ببين عزيزم اينكه ميگي شرايطش ايده آل از هر نظر اينا همش از دست ميره الكي نميگن بلاي خانمان سوز من ده سال از ازدواجم گذشته ي بچه دارم ما هم دوتا خونه ويلايي با تمام امكانات كارش نمايشگاه بود خودش ماشين خارجي داشت منم ماشين جدا داشتم طلا و بقيه هم از همه بهتر بقول شما همه حسرت ما رو ميخوردن شايد منم بخاطر اين امتيازات موندم كه درستش كنم ولي الان به غلط كردن افتادم همه اينا تو دو سال از دست داد مونده فقط خونه ها سه بار دكتر رفت ٦ بار كمپ تا الان كه دو ساله ترك كرده اينا هيچوقت نميتونن سالم زندگي كنن بعد از ترك مرتبا داره خيانت ميكنه بخدا مرتبا داداش خودم بعد از ترك الكلي شده، الان دوساله بيكار تو خونه شما بايد هميشه هواشو داشته باشي مثل ي مادر كه از بچه نوپا نگهداري ميكنه ،به هر بهونه اي به مواد رو ميارن راه آروم كردن خودشون رو يادگرفتن،الان اينقد مشكل مالي دارم سالي يبار بزور ميتونم واسه بچم لباس بگيرم اونم خودم ي هنري دارم پولي دستم مياد ،ديگه ن اخلاق داره ن احترامي بينمون مونده اينا عواقب كمپ رفتنه ،بچم سرخورده خانواده اش هم انگار من وجود ندارم اينقد بي محلم ميكنن از چشم من ميبينن ولي ايشون از ١٨ سالگي حشيش مصرف ميكرده .برو عزيزم  خودتو نجات بده با اين آدم هيچوقت طعم زندگي رو نميچشي حتي بعد از ترك ارزش نداره خودتو تباه كني من تجربه كردم خواهرانه و دلسوزانه ميگم برو نميخواد شما ناجي ايشون باشي به مرور از همه طرد ميشي بخاطر اعتياد شوهرت

بله حرفت درسته.ولی عزیزم یه سال بعد عروسی شروع کرد نه قبلش.

تینم ترک کرده ولی دوباره رفته سمتش.اتفاقا اینم باباش نمایشگاه ماشین داره همونجا مشغوله.منم همین الانش خانواده خودش واسش احترام قبلو ندارن نمیخوام من از عزتم چیزی کم شه تحملشو ندارم.

به نظرتون طلاق تو سن من مشکلی واسم پیش نمیاره

کسی نیست.😐😐😐

طلاق واسم یه اسمی که ایندمو نابود میبینم کسی تو همین سن من ۲۳ سالگی طلاق نگرفته ؟چه شرایطیو تحمل کرده؟ 

ببين دوست عزيز اول بهت ميگم واسه ي طلاق يك لحظه هم شك نكن. حالا برات توضيح ميدم واسه ي چي اين كه گفت ...

خیلی ناراحت شدم عزیز دلم

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
بله حرفت درسته.ولی عزیزم یه سال بعد عروسی شروع کرد نه قبلش. تینم ترک کرده ولی دوباره رفته سمتش.اتفا ...

طلاق تو سن پایین که بهتره . بلاخره شما می تونی بری هنر یا کاری یاد بگیری و زودتر مستقل شی

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

الان همسر شما تو اوج دوران مصرفشه . هر چی بره خیلی بدتر میشه

درسته چمدون .

عزیزم لیسانس حسابداری دارم.واسه کار مشکل ندارم خانوادمم میدونم حمایتم میکنن.ولی از لحاظ روحی منظورمه ادما با حرفاشون راحت دیگه قلب میشکونن بالاخره تو سن ۲۳ میشم یه زن مطلقه.