2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2740 بازدید | 118 پست

وای وای  وای  !   بچه دستو پاتو میبنده  الان ازادی. پس   بجنب. ترکم بکنه   باید همیشه همه چیز براش دلخواه و اروم باشه وکمبودی نداسته باشه   وگرنه دوباره برمیگرده . با کوچکترین  موردی که  درونشو  بیتحمل کنه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش که فهمیدم انکار میکرد.ولی بعد نتونست بزنه زیرش رفت کمپ و اومد شروع کرد.خیلی اخلاقش عالیه ولی با این حال چیزی کم نذاشته و رفتارش باهام فرقی نکرده ولی میدونم اولشه به مرور بد میشه.اعتماد ندارم بتونه ترک کنه

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲

لطفا لطفا خیلی حواست باشه که بچه دار نشی . بقیش تصمیمش با خودته . می تونی یه تصمیم جدی بهش بدی اگه ترک نکرد حتما طلاق بگیر 

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

به نظر منم حتی اگه ترک کنه بازم برگشت داره

خدایا اونقدر خستم و اونقدر آرامش میخوام و ندارم که میترسم از کم اوردن و خجالت زده شدن پیشت.اینطوری دیگه نمیتونم.یا آرومم کن یا زود زود زود تمومش کن.میدونی چی و میگم.قول میدم نگم چرا.صلاحم و بهم زود نشون بده.لطفا لطفا لطفا
تا بیای کمک کنی ده سال از عمر عزیزت رفته. ولش کن  دانشگاهی و رو بمواد رفته  خیلی حرف داره. ...

ربطی به دانشگاه نداره عزیزم . متاسفانه خیلی زیاد شده تو همه ی اقشار

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
اولش که فهمیدم انکار میکرد.ولی بعد نتونست بزنه زیرش رفت کمپ و اومد شروع کرد.خیلی اخلاقش عالیه ولی با ...

چه طوری میشه فهمید یه نفر هروئین مصرف میکنه؟ از کجا فهمیدی؟

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

برو از ی مرکز ترک اعتیاد راجب کسایی ک هرویین مصرف نیکنن تحقیق کن

من دیدم کسایی ک تریاک مصرف میکنن ولی زناشون باهاشون زندگی میکنن البته تو روستا

اما هرویین نمیدونم چجوریه

توهم نداره؟؟؟

اره دقیقا از همین میترسم که اینده همیشه تو استرس باشم.نره سمتش.خودش همیشه کسی ک اعتیاد داشت میگفت چرا قدر زندگیشو نمیدونه.خودش درگیرش شد روز و شبام گریه شده.نذاشتم این یه سال خانوادمم بفهمن همه سختیارو ریختم تو خودم

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲
اولش که فهمیدم انکار میکرد.ولی بعد نتونست بزنه زیرش رفت کمپ و اومد شروع کرد.خیلی اخلاقش عالیه ولی با ...

هرویین خوب نیست اصلا . بعدا ممکنه بعد یه مدت مصرف موادشو عوض کنه که دیگه هم بدتر