2777
2789
عنوان

هرمادری ک از بچش دوره بیاد تو تاپیک

132 بازدید | 15 پست

من یه مادرم ک از بچم دورم ...

رفتن ب مدرسه و اماده کردنشو ندیدم...

حسرت ب دلم موند ...

من یه مادرم ک چون طلاق گرفتم دیگ نمیتونم رشد و دغدغه های بچمو از نزدیک ببینم ...

براش لوازم تحریرشو خریدم کیفشو وسیله هاشو ...

راهیش کردم پیش پدرش ...

من یه مادرم ک شبا از خواب میپرم فک میکنم بچم گرسنشه تشنشه ...

اما باهمه اینا من انتخاب درستی کردم(طلاق)

هرگز پشیمون نشو از انتخابت چون تو ب زنای دیگ یاد دادی 

برای خودشون و جوونیشون ارزش قاعل باشن .

میخام بگم من میدونم چقدر درد تو دل مادرای دوراز بچه هاشون هس.ممنونم ک قوی هستید ❤️🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر از گاهی بچتو بیار پیش خودت که در جریان رشد و روزمرگیش باشی

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

من یه مادرم  ک جداشدم اما با شرط و شروط میخوام رحوع کنم 

دوتا بجه دارم ک نوزادوخیلی کوجیکن ۹ ماهه جدا شدم 

من نتونستم دل بکنم و ترجیح دادم  برگردم  ب خونه پدرشون تا  بزدگتربشن 

نمیتونم ازشون بگذرم چون خودم بابت هر بلایی ک اونجا سرشون بیادمسئول میدونم 

خودم ب دنیاشون اوردم و مسئولیتشونو قبول میکنم  صلاح در این دیدم ک فعلا روخودم پا بزارم  تا بعدببینم چی میشه

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

اره حداقل با یه مرد مزخرف و سرد زندگی نمیکنم

عزیزم تجربم تو زندگی بهم میگه اگه یه رنجو تحمل میکنی باهاش کنار میای بهتره تا اینکه رنج جدیدو تحمل کنی 

مثلا شما پیش همسرت بودی حداقل دوری بچتو مجبور نبودی تحمل کنی 

من الان فهمیدم بعضی رنجارو باید بکشم 

عزیزم تجربم تو زندگی بهم میگه اگه یه رنجو تحمل میکنی باهاش کنار میای بهتره تا اینکه رنج جدیدو تحمل ک ...

نه نه اصلا اینو نگو 

قرار نیس ما تباه شیم 

من کنار اون مرد تباه بودم 

الان خیلی روحیم بهتره 

بالخره ادمی رنج داره 

باید ببینه کجا و باکدوم رنج روحیش بهتره

نه نه اصلا اینو نگو قرار نیس ما تباه شیم من کنار اون مرد تباه بودم الان خیلی روحیم بهتره بالخره ادمی ...

من خودم سعی میکنم از رنجای قبلی نیام بیرون چون حداقل بهشون عادت کردم مهم نیست دارم میسوزم تهش ک میخوام بمیرم حداقل با رنج بهتری بمیرم