2777
2789
عنوان

زن وشوهر کم روحیه

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 27 پست
منظورتون از بهترین چیه

تازه فهمیدم کاربر اقا هستید😅🤦🏻‍♀️

بگذریم.... درواقع تصمیمتون راجع به شروع کردن زندگیتون با همسر و فرزندتون، بهترینه

فقط خودتون مهمین

سفر برید برای شروع

سینما برید

کافه

پیاده روی

موزیک بذارید تو خونه

اینا خیلی به آدم روحیه میدن 

اینکه بفهمید خودتون برای خودتون کافی هستین، بهترین تصمیمه

خوشحالیتونو وابسته به خانواده هاتون ندونین. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درامد هم کمه ماهی میلیون اونم تاثیر داره 13

کم کم انشالله درامدتون هم بالا بره.ر وحیه تو همه چی تاثیر داره. مثبت اندیش باشید.

شما اگه توانش داری فکر شغل باش .همین هم نوعی حمایت از همسر و خانواده است. 

بیشترین چیزایی که می تونید باهاش شاد باشید هزینه نداره. دانلو یک فیلم یا آهنگ قدم زدن پارک رفتن .با بچه ات بازی کردن 

متاسفانه شما به خودشناسی نرسیدید هردو هنوز باید علایقتون پیدا کنید

اره واقعا هردومون میخایم به هردومون روحیه بدیم ..با عشق و محبت میخایم زندگیمونو شیرین کنیم ...روحیه بره بالا کم کم خودشناسی هم میاد ...ادمای روشنفکر و سالمی هستیم بویژه خودم..مرد..خیلی روشنفکر واهل مطالعه هستم ...میسازیم زتدگی که  پدر مارامون نتونستن بسازن

به عنوان مشورت و نظر اومدم

ولی باید قبول کنید ما خانم ها به این کار حس خوبی نداریم که شوهرمون تو جمع زنونه باشه هر چقدر هم عشق و اعتماد داشته باشیم بهمون حس بدی میده 

من جای شما بودم از کسی که متخصصه کمک میگرفتم 

و به روحیه بد خانمم دامن نمیزدم 

از من گفتن دیگه خود دانید 

کم کم انشالله درامدتون هم بالا بره.ر وحیه تو همه چی تاثیر داره. مثبت اندیش باشید.شما اگه توانش داری ...

هم کارمند م هم اپارتما ننظافت هم اسنپ...پول حل میشه این روحیست که کمه و سعی میکنیم ببریم بالا ...تک و تنها هستیم

ولی باید قبول کنید ما خانم ها به این کار حس خوبی نداریم که شوهرمون تو جمع زنونه باشه هر چقدر هم عشق ...

من خودم کارمند بهداشت هستم وهمه همکارام خانوم هستن ...بخاطر بالا بردن اطلاعات و شاید کسی حرف تازه راه تازه و مفید باشه اومدم ...خانومم هم هیچ مشکلی نداره

تازه فهمیدم کاربر اقا هستید😅🤦🏻‍♀️بگذریم.... درواقع تصمیمتون راجع به شروع کردن زندگیتون با همسر و ...

اینایی که میگین بلدیم اما توی خونه با حرف زدنو روحیه خیلی تاثیر داره...پیش مشاور رفتیم اما ادامه ندادیم اما باید یه مشاور خوب پیدا کنیم ادامه دار بریم همیشه

اینایی که میگین بلدیم اما توی خونه با حرف زدنو روحیه خیلی تاثیر داره...پیش مشاور رفتیم اما ادامه ندا ...

خیلیم عالی، اونم راه میوفتین، کار نشد نداره... 

موفق باشید. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.