2777
2789
عنوان

حس به شوهرم از بین رفت

541 بازدید | 19 پست

شوهرم افسردگی شدید داره هر کاری کردم خوب بشه نشد روان پزشک بردمش داروهاش رو نمیخوره همیشه نا امید بود کلا از جمع فراریه نه مهمونیا شرکت میکنه نه هیچی‌..نزدیک دو ساله عقدیم 🥲🤦‍♀️حسم بش پریده واقعا حوصلشو ندارم چون همش بی حوصلس و تازگی ی جوری شده اگ خودشم خوب باشه حالش من وقتایی ک هست حالم گرفتس

خانوادش هم درب و داغونن

از مرگ مادرش که ۱۴ سالش بود داغونه و افسردگی و سابقه خودکشی داشت اینو قبل عقد ازم پنهان کرده بود فقط میگفت گاهی دلم میگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن فکر میکنم ولی دلیلش چیه ک گفتی

این ادم بیماره اگه به درمان جواب میداد راه داشت که کمکش کنی و حالشو خوب کنی. ولی وقتی هیچ جوری عوض نشده ارزش ادامه دادن نداره. 

فردا تو رو از خودش افسرده تر میکنه و این وسط بچه های قراره به دنیا بیان که با یه خونه ی همیشه سرد و منفی رو به رو میشن. 

این ادم بیماره اگه به درمان جواب میداد راه داشت که کمکش کنی و حالشو خوب کنی. ولی وقتی هیچ جوری عوض ن ...

حس میکنم یکی از دلایلی ک مشکلات نازایی دارم همینه خدا میخواد بگه تو لیاقت بچه دار شدن نداری😢