2777
2789

ناراحت نباش مادر من قبل از من اولین بچه شو بخاطر اینکه فیبروم بدخیم داشته سقط کرده بچه خودش سقط شده دکترا هم گفتن امیدی بهت نداریم ولی بعدش خیلی راحت بچه دار شد 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اکثر خانوما یکبار تجربه ی تلخ رو تجربه می‌کنند و اتفاقا تو بارداری های بعدی مشکلی ندارند 

تو اولین نفر نیستی و آخرین نفرم نیستی

هروقت خواستی باز شروع کنی به اقدام حداقل سه ماه قبلش برو زیر نظر دکتر و همچنین اصلاح سبک کن

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

منم تجربه ام بگم یا کافیه؟ 

انقدر سقط طبیعی هست که یه فرایندی از باروری و زایمان‌های! 

قدیم ها سقط برای زن ها عادی بود چون تعداد بارداری ها زیاد بود الان طرف سقط می کنه فکر می کنه یه عیب و ایرادی داره 

مادربزرگ پدری ام سه تا سقط داشت و ۱۲ تا بچه 

مادربزرگ مادری ام دو تا سقط و ۸ تا بچه 

مادر خودم یه سقط 

خودمم یه سقط و بعدش به راحتی باردار شدم و الانم دو تا بچه دارم 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)