2777
2789
عنوان

فرار کردم از خونه😭

747 بازدید | 32 پست

سلام خواهشاً راهنماییم کنید من وقتی16ساله م بود با ی پسری دوست شدم عاشقش شدم اما خونوادم مخالفت کردن منم فرار کردم باهاش ازدواج کردم اما نمی‌دونستم معتاده خیلی بهش فرصت دادم ترک کنه اما نکرد و ناخواسته باردار شدم همه میگفتن سقطش کن اما نکردم ی پسر خوشگل ناز دارم 24ساله م شد طلاق گرفتم حضانت پسرم گرفتم اومدم خونه پدرم .الآنم 27سالمه و پسرم هفت سالشه اما خونوادم بهم اعتماد ندارن گوشیمو ازم گرفتن نمیزارن برم بیرون و کار کنم .خجالت میکشم از پدرم پول طلب کنم دارم دق میکنم خواستگاری دارم اما همشون بچه دارن یا میگن پسرشو نمی‌خوایم.من بدون پسرم اصلا نمیتونم زندگی کنم خیلی دوسش دارم لطفاً میشه عاجزانه از نی نی سایتا می‌خوام برام دعا کنین مشکلاتم حل بشه واینه بگم پسرم بیمار رماتیسم مفصلی.خواهشا برامون دعا کنید🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دعا هیچی توش نیست  اگه خانوادت نمی‌ذارن  مهارت یاد بگیری حداقل شروع کن به درس خوندن که بری دانشگاه مثلاً حقوق پیام نور بری بعدش می‌تونی آزمون وکالت بدی وکالت قبول بشی آزمون سردفتری و کلی آزمون دیگه هم داره به نظر من برای تو مناسب‌ترین گزینه همینه

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین

چند وقته که برگشتی خونه ی پدریت؟

حق دارن که بی اعتماد باشن و نگران بشن! خودتو بذار جاشون...

یه جوری رفتار کن که اعتمادشون رو جلب کنی

صبور و آروم باش و با عشق برای بچت مادری و برای خانوادت فرزندی کن

بنظرم ازدواج رو فعلا بیخیال شو و حتی بهش فکر نکن

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه