سلام خواهشاً راهنماییم کنید من وقتی16ساله م بود با ی پسری دوست شدم عاشقش شدم اما خونوادم مخالفت کردن منم فرار کردم باهاش ازدواج کردم اما نمیدونستم معتاده خیلی بهش فرصت دادم ترک کنه اما نکرد و ناخواسته باردار شدم همه میگفتن سقطش کن اما نکردم ی پسر خوشگل ناز دارم 24ساله م شد طلاق گرفتم حضانت پسرم گرفتم اومدم خونه پدرم .الآنم 27سالمه و پسرم هفت سالشه اما خونوادم بهم اعتماد ندارن گوشیمو ازم گرفتن نمیزارن برم بیرون و کار کنم .خجالت میکشم از پدرم پول طلب کنم دارم دق میکنم خواستگاری دارم اما همشون بچه دارن یا میگن پسرشو نمیخوایم.من بدون پسرم اصلا نمیتونم زندگی کنم خیلی دوسش دارم لطفاً میشه عاجزانه از نی نی سایتا میخوام برام دعا کنین مشکلاتم حل بشه واینه بگم پسرم بیمار رماتیسم مفصلی.خواهشا برامون دعا کنید🥹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول عزیزم ب خدا نزدیک شو توکلت ب خدا باشه همه چیز حل میشه سعی کن اعتماد خانواده تو جلب کنی و کمکم روی پای خودت بایستی ان شاءالله همه چیز بر وفق مرادت باشه گلم
عزیزم دعا هیچی توش نیست اگه خانوادت نمیذارن مهارت یاد بگیری حداقل شروع کن به درس خوندن که بری دانشگاه مثلاً حقوق پیام نور بری بعدش میتونی آزمون وکالت بدی وکالت قبول بشی آزمون سردفتری و کلی آزمون دیگه هم داره به نظر من برای تو مناسبترین گزینه همینه