یه بچه خیلی آرومه و اصلا نه گریه میکنه نه بی قراری میکنه ۶ سالشه هیچی دلش نمیخواد که براش بخرن خوراکی یا اسباب بازی یا... انگار بی ذوقه خنثی هست فقط به یه چیزایی میخنده یا لبخند میزنه بعد صحبت مرگ میشه یا میگیم فلانی مرده میاد میدوئه میگه کی مرد کی مرد انگار ذوق میکنه بعد میخنده میگه منم بمیرم (با حالت سوالی) یا میگه بیا دست همو بگیریم از اینجا بیفتیم پایین بمیریم کلا نمیدونم چرا اینجوری میشه مگه مفهوم مرگو درک میکنه ؟ میگه نمیخوام بزرگ شم اذیت شم جدیدا هم اینجوری شده قبلش نبود باید چه نوع مشاوری بردش؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله بچه هام افسرده میشن دختر دوستم ک تپش قلب هم داره با سن پنج سال!!!! میگفت جرات نداریم جلوش دعوا کنیم سریع تپش قلب شدید میگیره مشاوره و بازی درمانی میبره دخترش رو
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍
شما یا از اطرافیان نزدیکش مدام حرفای ناامیدی از زندگی میزنید ؟ یا اصلا خودتون تو زندگی هیجانی دارید تفریح کوچیک دارید که بچه یاد بگیره ؟ آخه میگن رفتار پدر مادر خیلی اثر گذاره
براش حرفای قشنگ بزنید مثلا از آینده ی خوب بگید اینکه دوست داره چیکاره شه
اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی yek_tarh_eshgh