2777
2789
عنوان

خون بالا آوردم

83 بازدید | 9 پست

دو سه ساعتی میشه که بیدارم صبحونه نخوردم هنوز از جامم تکون نخوردم ولی حالت تهوع داشتم تحمل نکردم رفتم بالا آوردم چون هیچی نخورده بود مایع زرد بود(خیلی ببخشید که حالتونو بهم میزنم)ولی توش تکه های خون بود

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

انقد من اونجوری شدم اونا اگه بالا نیاد ادمو دیوونه میکنه

یه لحظه قبل از این که بالا بیارم مردم و زنده شدم اگه بالا نمیاوردم جان به جان آفرین تسلیم کرده بودم 

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد من اونجوری شدم اونا اگه بالا نیاد ادمو دیوونه میکنه

ینی چیز خطرناکی نیس؟؟من گفتم حتما معدم یه مشکلی داره

ینی چیز خطرناکی نیس؟؟من گفتم حتما معدم یه مشکلی داره

نه عزیزم خطرناک نیس من ماهی ی بار اینجوری میشم

اون مایع زرد که بالا میاد خیلی حال ادم خوب میشه 

حتی گاهی بالا نیاد باعث افسردگی میشه ادم

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
یه لحظه قبل از این که بالا بیارم مردم و زنده شدم اگه بالا نمیاوردم جان به جان آفرین تسلیم کرده بودم

میفهمم عزیزم من خودمم قبلش تعادل بدنمو از دست میدم

خوب شده بالا اومده 

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
نه عزیزم خطرناک نیس من ماهی ی بار اینجوری میشماون مایع زرد که بالا میاد خیلی حال ادم خوب میشه حتی گا ...

نه من منظورم اون مایع زرد نیس اون لخته های خونه