2777
2789
عنوان

مقدمه برای پاییز

102 بازدید | 8 پست

مقدمه واسه انشای پاییز پیشنهاد بدین🌱🤍

تنه انشا رو نوشتم ولی توی مقدمه موندم ممنون میشم کمکم کنین☘️

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

پاییز خیلی زود اومدی خیلی یههویی سرد شد دیشب از سرما با هودی و جوراب خوابیدم میگن شمالم برف اومده تو که فصل رنگهای عاشقانه بودی نه فصل رنگ سفید 

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

باد خنک عصرگاهی و غروب زود افتاب، از راه رسیدن پاییز رنگارنگ را خبر میدهد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پاییز خیلی زود اومدی خیلی یههویی سرد شد دیشب از سرما با هودی و جوراب خوابیدم میگن شمالم برف اومده تو ...

عزیزم رمان نمینویسم که دارم انشا مینویسم که جلوی دبیرو و ۳۱ نفر دانش آموز بخونمش🤍😂

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

باد خنک عصرگاهی و غروب زود افتاب، از راه رسیدن پاییز رنگارنگ را خبر میدهد

انشام کامل طنزه..طنز مانند چی پیشنهاد میدین؟؟🌱

یکم طنزم قاطیش کن چه اشکال داره

نه انشام کلا طنزه ولی این مقدمه مث مقدمه های رمان میمونه

ه نام خدایی که آبرنگ آفرینش را به دست گرفت و پاییز هزار رنگ را نقاشی کردپاییز هزار رنگ دل انگیز، فصل ...

مرسی عزیزم🩶