2777
2789
عنوان

سریال ونزدی رو دیده بودین

116 بازدید | 11 پست

الان یادش افتادم دیدم اسمشو اگه ترجمه کنی 

افغانی میشه😂😂😂😂

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چهارشنبه صرفا افغانی نیست ...میخوای بحث افغانستان و مردمانش رو پیش بکشی جور دیگه ای شروع کن حداقل ...والا 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
اها دوباره دنبال تاپیک جنجالی هستی ملت بیان فوش بدن توهین کنن

من؟؟؟ 

کجاش جنجال داره😐😐😐

والا چهارشنبه صرفا افغانی نیست ...میخوای بحث افغانستان و مردمانش رو پیش بکشی جور دیگه ای شروع کن حدا ...

وا چه ربطی داره بیخود همه چیو به همه چی ربط میدین

اسم چهارشنبه من فقط تو افغان ها دیدم

کجاش نشون دهنده دنبال بحث بودنه

متنفرم از این سریال یه قسمت دیدم اونم نصفه

عه چرا قشنگ بود که 

شاید سبک فانتزی دوست نداری کلا

وا چه ربطی داره بیخود همه چیو به همه چی ربط میدیناسم چهارشنبه من فقط تو افغان ها دیدمکجاش نشون دهنده ...

دیگه خود دانید ...از ما گفتن بود ...به خاطر یه چهارشنبه حیفه اکانتت تعلیق بشه ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
متنفرم از این سریال یه قسمت دیدم اونم نصفه

منم 

و فقططططط به خاطر  ترویج بی ادبی و بی احترامی که نسبت به پدرو مادرس خصوصااا مادرش داشت . نزاشتم بچه ها غیر از ۱ قسمت بببینن .

خییلی فیلم بد با تاثیرات بدی هست خصوصا برای نوجونها ...