2777
2789

کل تازه عروسیم با وجود خودشو ۴تا بچش که یکیشون به شدت بی ادب و شیطونه گذشت میدونم یه دیقه با شوهرم تنها نبودم یه لباس قشنگ نتونستم واسه شوهرم بپوشم

دیروز واسم پست فرستاده اگه بچت بدنیا بیاد ما دیگه سینما نمیریم میایم دیدن بچه تو نمیدونم چکار کنم😐یه شوهر مفت خوری داره دومی ندارهههه

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی به شوهرش داشت

ولی خداوکیلی خیلی زشته ادم مدام بره خونه دیگران مخصوصا تازه عروس

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

قیافه بگیری و پشت چشم نازک کنی تضمینی سمتت نمیان ! من که اینطور با هرکی کردم دیگه سمتم نیومده

نمیتونم😓دلم نمیاد نشستن تو خونم بد رفتار کنم زبونم اصلا ندارم بدبختی🤕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا نمیشه قضاوت کرد ولی خدایی بعضی جنبه ندارن تا یکم رو میدی میپرن پشتت سوارت میشن

بخدا کلافم کرده

باردار شدم استراحت مطلق بودم اوایلش بعد میومد شام ناهار می‌موند😐😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این پست و الان تو اینستا دیدم ... چرا اینکار و میکنید با بقیه آخه🤕🤕🚶‍♀️🚶‍♀️

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چه ربطی به شوهرش داشتولی خداوکیلی خیلی زشته ادم مدام بره خونه دیگران مخصوصا تازه عروس

اخه شوهرش مفت خوره فقط میگه برم خونه یه نفر شام ناهار بندازم کنار بعد اینم عین اون شده اصلا درک نداره

من با هزار بدبختی حامله شدم با ای وی اف دوبار سقط کردم قبلا بعد طایفرو جمع میکرد میومد خونه ما که شام وایسه،بعدم من شوهرم برام کارامو میکرد نمیشد پیش اونا بگم مرد بلند شو کار کن خودم مجبور بودم بلند شم😐یه پسر بی تربیتم داره میاد کل زندگیمو بهم میزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40