2777
2789
عنوان

نگران اینم بچم دنیا بیاد خواهر شوهرم همش خونه ما پلاس باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 26 پست
چرا جلوش رو از اول نگرفتی؟

بهش بگم چی؟لطفا انقد نیا هوار شو سرم؟سه برابر من سن داره شعور نداره چکارش کنم؟!

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهش بگم چی؟لطفا انقد نیا هوار شو سرم؟سه برابر من سن داره شعور نداره چکارش کنم؟!

والا خواهر شوهرای منم ۲۰ سال ازم بزرگتر بودن 

پای همشون رو قطع کردم اونام گاو بودن

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان کردی برو خونه مامانت چند روزو ک کم‌کم از سرش بیفته.یا بگو مامانت بیاد پیش تو

یه مدت استراحت بودم مامانم اومده بود خونم از من مراقبت کنه،بعد اومد خونم نشسته بود مامانم براش چایی میوه میاورد خجالت نمیکشید بگه یارو هم سن مامانمه داره جلوم خم و راست میشه اخرشم شام موند شوهرم میگفت از لج مامان و خاهرت مونده گفته چرا اونا خونه برادرم بمونن من نه😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم رک بگو بچه ام کوچیکه وباید نگهداری کنم .شیر بدم من مهمون نمیخوام برید سینما بی زحمت

اخه تو فرهنگ لعنتی به درد نخور ما جاافتاده نباید به مهمون حرفی بزنی😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعضیا خودشون اجازه میدن بهشون توهین بشه☹️

بخدا یه خاهر شوهر دیگه دارم میومد دور هم میخندیدیم کلی حرف میزدیم میوه ای چیزی میخورد کمک شوهرم کارامو میکرد میرفت انقد دوس دارم بیاد خونم ولی این یکی شده کابوسم به محض اینکه میگن نرگس میخاد بیاد خونت میمیرم از استرس از بس بی درکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا خواهر شوهرای منم ۲۰ سال ازم بزرگتر بودن پای همشون رو قطع کردم اونام گاو بودن

منم تا کی تحمل میکنم گلم؟منم بلخره یه جایی صبرم لبریز میشه

شوهرم خیلی طرف خانوادشه ولی خودشم کفرش از دست این درومده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا یه خاهر شوهر دیگه دارم میومد دور هم میخندیدیم کلی حرف میزدیم میوه ای چیزی میخورد کمک شوهرم کارا ...

اره ماهم اینجوری داریم ، کاش شعور داشتن

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

اخه تو فرهنگ لعنتی به درد نخور ما جاافتاده نباید به مهمون حرفی بزنی😭

بیخیال بابا فرهنگوتوجابنداز 

نمیشه که بچه کوچیک تومهمون داری کنی بعدم هی خسته میشی باید استراحت کنی که شیرت خوب باشه ازالان شروع کن 

بیخیال بابا فرهنگوتوجابنداز نمیشه که بچه کوچیک تومهمون داری کنی بعدم هی خسته میشی باید استراحت کنی ک ...

اره واقعا درستش میکنم اینجوری نه میشه نه میتونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم تا کی تحمل میکنم گلم؟منم بلخره یه جایی صبرم لبریز میشهشوهرم خیلی طرف خانوادشه ولی خودشم کفرش از ...

گلم بهشون رو نده 

شوهرت رو بکش سمت خودت و هی زیر گوشش بخون که اینا همش میان نمیذارن با هم تنها باشیم

نمیتونم استراحت کنم دو روز دیگه هی بچه هاش میان نوزاد رو مریض میکنن و هزارجور حرف دیگه 

پاشون رو قطع کن 

برن به درک

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
یه مدت استراحت بودم مامانم اومده بود خونم از من مراقبت کنه،بعد اومد خونم نشسته بود مامانم براش چایی ...

واقعن هیچی ندارم بگم🤐

خب خانواده تو اومدن برا مراقبت از تو 

نیومدن مث اون تفریح کنن ، چه بی عقلیه

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

واقعن هیچی ندارم بگم🤐خب خانواده تو اومدن برا مراقبت از تو نیومدن مث اون تفریح کنن ، چه بی عقلیه

دیگه از یه بی عقل چه انتظاری میره؟؟؛واقعا دوس ندارم بهش توهین کنم ولی رفتارای خودش باعث میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40