2777
2789
عنوان

صورت و بدن

75 بازدید | 7 پست

خانما

برای پوست صورت و بدنتون چیکار میکنین؟هم این که جوش نزنه هم روشن بشه یا هرکاری که رسیدگی به پوست محسوب میشه رو بگید

چیا توی روتین پوستیتون دارین؟

ماسک خونگی هایی که راضی هستین رو معرفی کنید

لایکم کن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه عزیزم اولا جنس پوست هرکسی با دیگری متفاوته پس هرنسخه ی پیچیده شده ای برای دیگری مناسب نیست مثال پوست من تا ۲۰سالگی جوش بلوغ داشت درمان کردم خوب شد الان ۴ساله با سن ۳۴سالی که دارم بازم همون جوشها رو میرنم اما اینبار جوشهام هورمونی پس درمانش هم متفاوته برای همین باید اول مشکل پوست ومو ریشه یابی بشه یه مثال دیگه اینجا خیلی از دوستان میان برای ریزش مو راهکار میدن خب ریزش موی هرکسی هم باید اول ریشه یابی بشه بعد درمان خاص خودش رو شروع کنیم خود من مشکل ریزشم هم تنبلی تخمدان هست هم ارث ارثی که از مادرم بهم رسیده پس هر آمپول وویتامین وجوشونده ای برای موهای من جواب نمیده ووقت تلف کردنه پس باید مشکلاتمکن زیر نظر دکتر رفع بشه البته این نظر خود منه بازم هرکسی مختار 😊😊  

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

من راستش از دوست عمم که نماینده و مشاور ارشد شرکت  پنبه ریز هست چندین ماهه ازش اسکراپ قهوه لدورا خریدم 

استفاده که میکنم صورت و بدنمو هم خوشبو می‌کنه هم نرم و لطیف جوری که شوهرمم طرفدار این ماسک اسکراپ شده 😅😅