2777
2789
عنوان

کم بودن دور سر نوزاد

363 بازدید | 26 پست

خانوما بچم الان ۵ ماه و ۱۳ روزشه از ۱۰ روزگی بچم گفتن دور سرش کمه موقع تولد ۳۲ونیم بود ولی گفتن رشد کنه هوبه اشکالی نداره یکماهگی برای چکاب رفتم به جای دوسانت فقط نیم سانت رشد کرده بود ماه بعد ددسانت رشد کرد از اونجا به بعدم ماهی یکسانت ۵ماهگی ۳۸ بود از اون موقع تد الان که ۱۳ روز میگذره حتی دومیلم اضاف نکرده خیلی نگرانم خسته شدم بس که رفتم دکتر دنیا ازمایش و سی تی  و مرگ و درد و انجام دادیم مونده یه ازمایش ژنتیک که هزینش بالایه درصد خطاهم داره شوهرم میگه دکتر نمیریم چیکار کنم رشد دور سرش خوب بشه مولتی پدیا بست میدم تلزگیا کلوی کیدز گرفتم یه هفتس میدم اهنم لیپوزوفر فورتم میدم ولی هیچی به هیچی 

براش صلوات فرستادم انشاالله که رشت کنه نرمال بشه🌹🌹🌹

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دکتر گفته سالمه شاید مدل سر کوچیک هست مثلا بعضیارو دیدی سرشون بزرگه

دکتر که نه بابا چیزی از سالم بودن نگفته امش میگه هیچی معلوم نیس یکیم گفت تا یکسالگی صبر کن زمانه که همه جیو ثابت میکنه اخه تا اوک موقع دق میکنم

خب آزمایشها چی سالمه

آره سالمن از لحاظ عفونت تورچ چک شد متابولیک چک شد سالم بود فقط تو سی تی تو بطن مغز گفتن مقداری کلسیم رسوب کرده علتشو نفهمیدن ازمایش کلسیم هم گرفتن کلسیم خونش نرمال بود

انشالله دعا کنین یعنی نینی سایت و گهواده رو زیرو رو کردم دارم دیوونه میشم مشهدم عزیزم

عزیزم میفهمم چی میگی   خوبه که مشهدی  دکتر دختر من ابراهیم پور خیلی دکتر خوب و کار بلدی  شمارش بهت میدم تو تلگرام یا روبیکا یا حتی پیامک باهاش درمیون بزار  آزمایش سنو هرچی دادی بفرست واسش جواب همه رو انلاین میده بنده خدا   ان شاالله که خیالت و راحت کنه 

یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده