2777
2789
عنوان

کم بودن دور سر نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میره ولی اصلا مثل بقیه بچها نمیتونه راه بره بدوعع از پله بره میخوره زمین

انشالله به حق فاطمه زهرا همه بچه های مریض خوب بشن واقعا سخته باور کن از ۱۰ روزگی بچم یه چشم خونه یه چشم اشک میگن تا یکسالگی صبر کن ببین جی پیش میاد یکی میگه فک نکن بچت پثل بچه های عادی میشه اونروز فقط تو خیابون داد میزدم با اینکه چهره بچم کاملا طبیعیه دکتره میگه برو ازمایش ژنتیو بده شاید یه سندروم مندرومی از توش دراومد😔

انشالله به حق فاطمه زهرا همه بچه های مریض خوب بشن واقعا سخته باور کن از ۱۰ روزگی بچم یه چشم خونه یه ...

نه عزیزم انشاءالله که سالمه نمیدونم دکترا چرا آدم میترسونن دکتر به دخترم گفت برو آزمایش ژنتیک بده گفتم دکتر دخترم خوب میشه دکترخیلی رک گفت اگه ژننیک باشه نه خوب نمیشه من دخترم الان ۸سالشه الان ۷ساله همش میرم این دکتر اون دکتر هنوز جوابی نگرفتم 

نه عزیزم انشاءالله که سالمه نمیدونم دکترا چرا آدم میترسونن دکتر به دخترم گفت برو آزمایش ژنتیک بده گف ...

انشالله زود زود خوب بشه از وقتی که بهم برای پسرم گفتن واقعا دلم نمیخواد هیچی مادری غسه بچشو بخوره چون واقعا بهم سخت گدشت همیشه اول برای بچه های دیگه دعا میکنم بعد برای بچه خودم میگم خدایا حتی بچه مریض و به گرگ بیابونش نده هر جی باشه اونم مادره از بس بهم سخت گذشت تا حالا دوبار حمله عصبی داشتم دیگه سپردم دست خدا و ائمه رو قسمشون دادن امیدوارم صدامو بشنون بچه شماهم زودی خوب بشه

نه عزیزم انشاءالله که سالمه نمیدونم دکترا چرا آدم میترسونن دکتر به دخترم گفت برو آزمایش ژنتیک بده گف ...

دختر دایی تا چهار سالگی نه راه میرفت نه مینشست فقط غلت میزد از این سر خونه تا اون سر خونه دکترا میگفتن چون دختر خاله پسر خاله این تا اخر عمر بچتون راه نمیره حتی باکار درمانی الان ماشالله خانومی شده واسه خودش سالم سالم