سلام خانوما من الان با توجه به تاریخ پریودیم هشت هفته ولی از روی سونو پنج هفته و شش روز هستم دو روز پیش سونو انجام دادم کیسه حاملگی دیده شد ولی جنین اصلا دیده نشد سونو واژینالم بود گفتن که مجدد دوهفته دیگه سونو تکرار کنم الان هم خونریزی پیدا کردم اولش مثل پریودی یدفعه لباس زیرم خونی شد ولی الان بعد ادرار خون آبه میاد یا روی پد لک قعهوه ای هست قطع هم نشده زیر دلم تیر میکشه و انقباض داره دکتر بهم شیاف داد کسی همچین تجربه ای داشته راهنماییم کنه ممکنه احتمال سقط داشته باشم؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم از من متاسفانه نموند..عدد بتام ۱۲۰ بود و توی ۶ هفته اول افتادم لکه بینی بعدم خون ریزی..دکتر میگفت چیز خاصی نیس و از این موردا زیاد پیش میاد..شیافم نداد بهم،چون ۶ هفته از تاریخ پریود بودم و قلب نداشت
متاسفم انشالله که به زودی باردار بشی سقط سخت بود شما هم زیر دلتون تیر میکشید مثل الان من
عزیزم شما هم به خدا توکل کن..اگه موندنی باشه،،میمونه،،اگرم نه ان شالله به زودی جاش پر بشه...منم در واقع دو هفته پریودم عقب افتاده بود دیگه..مثل درد و انقباض های پریودی بود برام..من پریودی هام کلا دردناک بودن،برا همین چندتا مسکن خوردم و کیسه آب گرم استفاده کردم
گیاهانی که قاعده اورهستن مث شمبلیله اویشن زعفران پونه نعنا زردچوبه گل گاوزبون یعنی همونایی که قدیما برای پریودشدن دم میکردن میتونه باعث سقط و خونریزی بشه البته درمقدارزیاد،نه یک ذره زعفرون تو غذا! جگر خیلی کم درحد یکی دوبار دربارداری میتونین استفاده کنین ! هویج به مقدار زیاد یعنی چند لیوان اب هویج خطرناکه چون ویتامین آ برای جنین مضرره! عسل وبادام زمینی ممنوعیتی نداره ولی حتما اعتدال رعایت کنین. تن ماهی مضره چون مقدار زیادی جیوه داره! ماهی های بزرگ که عمر طولانی دارن مث ماهی تن و اره ماهی خطرناکن لیست کاملشون رو توی هایلایت بارداری گفتم بهترین ماهی: سالمون،سفید،قزل الاس! سرکه خیلی کم استفاده کنین! قهوه رو باید محدود کنین اگه نمیخاین قطع کنین بهتره درحد روزی یه فنجون باشه! میوه و سبزی شسته نشده و فست فود چرب و نامطمئن و لبنیات غیر پاستوریزه و پنیر نرم ممنوعه! ابمیوه های بازاری نامطمئن هستن حتی اونهایی که از میوه طبیعی تهیه میشن چون خوب شسته نمیشن! غذاهای نیم پز مث تخم مرغ عسلی و سوشی ممنوعه غذارو خوب بپزین! نمک زیاد و غذاهای تند هم ممنوعه کمی نمک و فلفل مجازه! سیگار و الکل هم که ممنوعه!