2777
2789
عنوان

بچه ها باردارم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3322 بازدید | 101 پست
۹۹ درصد اینجور مردا با اومدنه بچه بهتر ک نشدن هیچ بدتر هم شدن

مشکل شوهرم اینه که فک میکنه من بچه نمیارم میخوام فرار کنم بچه بیارم دیگه جای پام تو زندگیش سفت میشه نمیتونم برم

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی اون بچم گناهی نداره حتمن اومدنش ی حکمتی داشته

منم همیشه با سقط موافق نیستم 

ولی اون بچه اگه دنیا بیاد و دست بزن و شکاکی پدرش رو ببینه روانش آسیب میبینه و تهش ب مامانش میگه تو ک خودت عذاب کشیدی چرا منم ب دنیا آوردی ک منم عذاب بکشم

ن جانم اونم تیکه یی از منه وجود داره جرات انجام دادن هم ندارم من فقط حال روحیم خوب نیست دکترم گفته ش ...

ای باباااا

سعی کن ببریش دکتر 

خوبه ک عاشقته ولی زیادیشم خطرناکه 

راضیش کن بره پیش روانشناس خیلی خوبه براش ارومش میکه

مشکل شوهرم اینه که فک میکنه من بچه نمیارم میخوام فرار کنم بچه بیارم دیگه جای پام تو زندگیش سفت میشه ...

طرز فکر غلطیه 

اونی ک بخاد فرار کنه چ مرد چ زن راهشو پیدا میکنه هیچ ربطی ام ب بچه نداره 

امیدوارم تصمیم درست بگیری اگر نگه داشتی عین کوه پشت سرش باش و ازش مواظبت کن اگه نه هم که نگران نباش ...

قطعا مطمئنم پدر خوبی میشه 

اکثر شکاک بودنش و بد اخلاقیش فقط بخاطر بچه ست 

فکر میکنه من نمی‌خوام بچع بیارم فرار کنم از زندگیش برم

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
مشکل شوهرم اینه که فک میکنه من بچه نمیارم میخوام فرار کنم بچه بیارم دیگه جای پام تو زندگیش سفت میشه ...

نمیدونم چرا با توضیحاتی که دادی حس می کنم همسرت از قصد ک ا ندوم و سوراخ کرده که باردارشی

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
نمیدونم چرا با توضیحاتی که دادی حس می کنم همسرت از قصد ک ا ندوم و سوراخ کرده که باردارشی

البته که قضاوت نمی کنم

قاضی فقط خداست 

مت فقط حدسم و گفتم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
قطعا مطمئنم پدر خوبی میشه اکثر شکاک بودنش و بد اخلاقیش فقط بخاطر بچه ست فکر میکنه من نمی‌خوام بچع بی ...

جواب نمیخوام‌خودتون به سوال هام فکر کنید فقط 

چرا همچین فکری میکنن 

چه رفتاری دارید که همچین فکری انداخته تو سرشون 

واقعا همچین تصمیمی دارید