2777
2789
عنوان

بچه ها باردارم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3322 بازدید | 101 پست
ای وااای چ بددشوهرت کلا بچه دوس داره

فک میکنه من بچه داشته باشم جای پام تو زندگیش سفت میشه دیگه نمیتونم فرار کنم 

البته جایی هم نمیرم توهم از دست دادن من و گرفته

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای مگه میشه!امیدوارم هرچه خیرت هست برات رقم بخوره و دردسرات بیشتر نشن

همین برای خودم عجیبه 

امکانش هست تست خطا بده ؟

دوتا زدم 

فک میکنه من بچه داشته باشم جای پام تو زندگیش سفت میشه دیگه نمیتونم فرار کنم البته جایی هم نمیرم توهم ...

ب نظرم بهش بگو شاید تغییر کرد 

هیچ وقت اون بچرو سقطش نکن 

پسر عموم دنبال پسر بود هعی بچشو سقط میکرد دختر بودن تهش ی پسر داد بهش ک بچه....  بود دلم برا بچه سوخت ک کارماشون بچرو گرفت

هدیه خداست عزیزممن در به در دنبالشم...

داره میگه شوهرم دست به زن داره میفهمی؟

دور روز دیگه همون بچه رو میزنه 

داره میگه شکاکه متوجهید؟

دخترش۱۵سالش بشه  اذیتش میکنه!

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
هسچی بهش بگو امیدوارم تغییر بده خودشو با اومدن بچه تو زندگیتون و زندگیتون گرم تر بشه😍ی وقت سقطش نکن ...

اصلا با اومدن بچه زندگی درست نمیشه این تجربه خودم فقط همه چیز بدتر میشه خوشبینی الکی نکنید لطفا

ممنون که درک میکنی جانم ❤️

امیدوارم تصمیم درست بگیری 

اگر نگه داشتی عین کوه پشت سرش باش و ازش مواظبت کن اگه نه هم که نگران نباش تاوان‌چرتیه که کردن تو کله ی امثال ما 

اگر هم‌تاوانی باشه تاوان نگه داشتنی که یه عمر عذاب بکشه صد برابر سقطه 

ب نظرم بهش بگو شاید تغییر کرد هیچ وقت اون بچرو سقطش نکن پسر عموم دنبال پسر بود هعی بچشو سقط میکرد دخ ...

ن جانم اونم تیکه یی از منه وجود داره 

جرات انجام دادن هم ندارم 

من فقط حال روحیم خوب نیست 

دکترم گفته شرایط بارداری ندارم از لحاظ روحی

عاره شوهرم احساس میکنم واقعا تغییر کنه . دوسم داره خیلی هم دوسم داره فقط این دوست  داشتنش براش جنون شده وقتی عصبی میشه دیگه حتی منم نمی بینه انقد میزنه که مطمئن بشه یه سیلی بیشتر من و میکشه بعد ول میکنه تازه میفهمه چیکار کرده