2777
2789

من یسری افراد رو دیدم و زندگی های متخلف و داستان های نی نی سایتم هر از گاهی میبینم احساس میکنم بدشانسی و لذت نبردن همیشگی سهم بعضی از آدماست و تموم هم نمیشه هر کاری هم که بکنن

مسیر زندگی خودمم اینطور شده 

با اینکه همیشه تو تلاش کردن اولین بودم اما از ی جایی به بعد هر چی تلاش میکنم به در بسته میخورم و این نرسیدن سال هاست ادامه دار شده ...

حس میکنم خدا نمی‌خواد این مسیر رو برم،نه؟

هر چند مسیر کاری و تحصیلیه یعنی به نظر خودم که مسیر بد و گناه و ... نیست اما از سمت خدا چرا معجزه ای نمی‌رسه ؟

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

این امضا الان داره ۵ ساله میشه و من با اینکه خیلی بهبود ها تو زندگیم اتفاق افتاده 

ولی به اهداف اصلیم نرسیدم و الان احساس میکنم مسیر رو اشتباه اومدم و تلاشم بیهوده بوده ...هیچ انگیزه ای برای ادامه هیچ چیزی ندارم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم منم منتظر یه معجزه امکل وجودم استرس داره و بی قرارم همش میگم یعنی چی میشهچند ماه اشک و آه و ...

منم سالهاست با استرس زندگی میکنم ولی این داستان تمومی نداره 

بعضی مواقع یک آرزو داری که بهش برسی دیگه انقدر خوشحال و قوی میشی که از پس بقیه اشون بربیایمیگی از پس ...

متاسفانه من به آرزوهام نمی‌رسم 

نقاب قوی بودن هم خسته ترم کرده 

ولی چاره ای جز ادامه دادن نیست 

من فقط ناراحتم چون تقریبا مطمینم تلاش بی فایده ست وگرنه خدا کمکی میکرد 

از من کوچیکترینگران نباش میتونی درستش کنیمن دیگه لب مرزم🙂

۲۹ ؟

سن برای من اهمیت داره ولی بیشتر از سن مسیر برام مهمه من اگه به نتیجه نرسیده بودم اما میدونستم مسیر درستی رو میرم با هر سنی هم که بودم راضی بودم الان به مسیرم هم شک دارم ...

آره مسیر خیلی مهم ولی باید با چشم باز ببینی که واقعا خودت چی میخوای

وقتی بهش عمیق فکر کنی خیلی شغلارو دوست داری

میتونی دسته بندی کنی کدوم مهارت میخواد و میتونی یادبگیری و موفق شی