2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدین این چه جور آدمیه

82 بازدید | 11 پست

این مشخصات مال کدوم اختلال شخصیت هستش

کنترلگر،دروغگو،پول به جونش بسته س،اهل تنوع رابطه،زود از کوره در میره،دائم از خودش وخانواده تعریف میکنه،بسیار شکمو،فوری تغییر حالت میده،تو جمع بسیار مودب ولی خصوصی بددهن وفحاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور بود؟اختلالش چی بود؟

توی جمع خودشو خوب نشون میداد ولی تنها بودیم بدترین رفتارها رو داشت جوری که همه میگفتن این خوبه مشکل از توئه . خیانت میکرد بهم به همه میگفتن زنم توهمیه توهم میزنه . دروغگوووی شدید ... جلوی جمع سر به زیر ولی زیر زیرکی همه رو دید میزد 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

به نظر من خیلی از صفات بد را داره، نمی شه گفت گه شامل کرکتر خاصی است، بعضی از آدم های خسیس معمولا در پول درآوردن(درآمد) مشکل داره و مجبور می شه با خساست هزینه، بعضی ها هم اصالت خانوادگی شون خساست است، دروغگوها آدم های ضعیفی هستند که با صداقت نمی نند رشد گنند لذا رو میارن به دروغگویی، برحوردهای دوگانه تابع هوش نسبی فرد است که سعی می گنه جداقل در چمع کوقعیت خودش را حفظ گنه   سایر رفتارخاش هم همه دلایل و رابطه علت و معلولی و شخصیتی داره گه پرداختن به به همه آن ها در این تاپیک نمی گنجد، اگر علاقمند بودید پیام بدید تو خصوصی تا در مورد زوایای شخصیتی و نوع برخورد با هر صفت را راهنمایی تون کنم