2777
2789
عنوان

کمک پارگی کیسه اب درماه ۵

| مشاهده متن کامل بحث + 22521 بازدید | 58 پست
بمیرم براش

خدا نکنه عزیزم. بارداری بهش فکر نکن. انشاله نی نی تو سالم بغلت بگیری. شش ماه از اون موقع میگذره الان با این تاپیک یادش افتادم دلم لرزید😢

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم چرا اینجوری شدید عزیرم چند هفته بودید

من هفته ۲۶بودم خونریزی افتادم بعدم انقباض و درنهایت پاره شدن کیسه آب شرایط سختیه امیدوارم دوست این خانم تجربه نکنه و نی نی شو بسلامت دنیا بیاره من الان نوزاد میبینم دلم میخوادبا همه وجودم زجه بزنم و گریه و فریاد کنم هنوز باورم نمیشه فکرشو میکنم قلبم میخواد وایسته😭😭

محتاجم به دعا
خدا نکنه عزیزم. بارداری بهش فکر نکن. انشاله نی نی تو سالم بغلت بگیری. شش ماه از اون موقع میگذره الان ...

عزیزم ان شالله هرچی زودترخدابهت یه نینی سالم بده بیادتوبغلت

ثمره عشقمون 16خردادزمینی شد
من هفته ۲۶بودم خونریزی افتادم بعدم انقباض و درنهایت پاره شدن کیسه آب شرایط سختیه امیدوارم دوست این خ ...

بمیرم الهی عزیزم واست

ایشالله خداواسه هیچ کسی پیش نیاره 

عزیزم ان شالله هرچی زودترخدابهت یه نینی سالم بده بیادتوبغلت

من الان دوتا پسر دارم کوچیکه چهار ماهشه. این اتفاق واسه یه خانم دیگه افتاده بود 

منم دعا میکنم واسه نی نی دوستت هیچ اتفاقی نیفته صحیح و سالم بدنیا بیاد

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
برای منم پارگی کیسه آب اتفاق افتاد. خوشبختانه سی و شش هفته بودم با اینکه ماه آخر بودم خیلی ترسیده بو ...

الهی امین عزیزم

بارداریای الان که همش شده استرس ازروزاول تاموقع زاییدن

من الان دوتا پسر دارم کوچیکه چهار ماهشه. این اتفاق واسه یه خانم دیگه افتاده بود  منم دعا میکنم ...

ای جانم خداپسرای گلت وحفظ کنه عزیزم زیرسایه شمابزرگ بشن

من هفته ۲۶بودم خونریزی افتادم بعدم انقباض و درنهایت پاره شدن کیسه آب شرایط سختیه امیدوارم دوست این خ ...

کوچولوتون نموند؟؟؟؟؟؟؟😞😞😞😞

بمیرم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
ای جانم خداپسرای گلت وحفظ کنه عزیزم زیرسایه شمابزرگ بشن

ممنونم مهربون❤

خبرشو‌همینجا بزار

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه هاالان زنگ زدم به دوستم

نشتی کیسه اب بوده

گفته مراقب باشه

ضربان قلب بچه خوب بوده

مایعات زیادگفته بخوراستراحت کامل تافرداچک کنن دوباره

خداروشکررر

بچه هاالان زنگ زدم به دوستم نشتی کیسه اب بوده گفته مراقب باشه ضربان قلب بچه خوب بوده مایعات زیاد ...

خدايا هزار مرتبه شكر 

خيلي جوش زدم 

الحمدالله ختم به خير شد

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞