2777
2789
عنوان

کمک پارگی کیسه اب درماه ۵

| مشاهده متن کامل بحث + 22521 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر چیزیش  نشده  خدا رو  شکر

خدایا  خیلی  ممنونم که همیشه هوامو داری  خدایا زندگیمو به خودت سپردم ممیشه یه پول قلمبه بفرستی برامون که خونه بخریم  جایزه ای چیزی با خوشحالی به دست بیاریم و خرجش کنیم  یه خونه150 متری  دوتا اتاقخخواب اشپزخونه شیک دلباز روشن

یکی از بزرگترین توهم های بارداری همینه.منکه ترشحاتم گاهی زیاد میشد یه عالمه میترسیدم گاهی گریه میکردم میگفتم خداااا پس کی تموم میشه بارداریم.ولی بارداری تموم میشه استرس بچه داری شروع میشه.

هنوز که دارم میسوزم امیدوارم منم به ارامش برسم

عزیزم منم پسرم و تا ماه نهم تو شکمم مثل گل بزرگ کردم و موقع زایمان به خاطر سهل انگاری دکترا از دستش دادم منم هنوز دارم میسوزم احساس میکنم یه تیکه از قلبم کنده شده خدا به جفتمون ارامش بده

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

خدا رو شكر انشالله به خير بگذره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بچه هاتواین جورمواقع هیچ راه پیشگیری نداره؟

میگن گاهی نزدیکی

یا عفونت

یا فشار روی شکم باعث پارگی کیسه اب میشه

اما واسه من هیچ کدومش نبود اما هفت ماهگی کیسه ابم پاره شد

البته خدارشکر بچم سالم دنیا اومد

عزیزم منم پسرم و تا ماه نهم تو شکمم مثل گل بزرگ کردم و موقع زایمان به خاطر سهل انگاری دکترا از دستش ...

الهی عزیزم تو میتونی درکم کنی خیلی سخته امیدوارم شما هم به ارامش برسی میدونی من یه دختر داشتم و این بچه دومم بود سختیش این بود هیچ کسی بهم حق ناراحتی و عزاداری نمیداد میگفتن خجالت بکش برای یچه ۷ماهه کسی غصه نمیخوره بعدم تو یکی داری ناراحتی نداره😔😔😔

محتاجم به دعا
الهی عزیزم تو میتونی درکم کنی خیلی سخته امیدوارم شما هم به ارامش برسی میدونی من یه دختر داشتم و این ...

خدا بهت صبر بده عزیزم من بچه اولم بود😪😪😪

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

سلام کسی هست دوستم ماه چهارم بارداریشه یهویی خیس میشه درحدی که ازپشت شلوارش تاساق پاش میرسه انگارشلنگ آب گرفتن روش بعدم خونریزی یعنی کیسه آب پاره شده جنین چی میشه