2777
2789
عنوان

احساس میکنم سرطان دارم

124 بازدید | 12 پست

چند ماه پیش اسهال کوفتگی گرفتم  دوماه طول کشید خوب شد الان باز شروع شده دو سه هفتس  شروع شده اسهال شدید با کوفتگی و بیحالی خستم  کرده دلم تنگ شده برا سالم بودنم  دکتر گوارش رفتم گفته ازمایش  بده  ای خدا این چی بود اخه

کاش منم سنگدل بودم    کاربر اقا👍💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ازمایش بده اینطوری ادامه بدی آب بدنت کم میشه ضعیف میشی اگه میتونی هم کولونوسکوپی بگیر حتما 

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران ***رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران***ماگذشتم و گذشت آنچه تو با ما کردی***تو بمان با دگران وای به حال دگران
هیچکار نیستی..منم چند سال پیش همین مدل بودم..اندوسکوپی کردم ورم معده و روده ی تحریک پذیر داشتم...

انقدر اسهال شدم که تمام ویتامینای بدنم خالی شده

کاش منم سنگدل بودم    کاربر اقا👍💙
انقدر اسهال شدم که تمام ویتامینای بدنم خالی شده

منم وزن کم کرده بودم..چون غذا هم میل نداشتم بخورم..هم اندوسکوپی دادم هم کلونسکوپی..فقط معدم ورم داشت و کمی میکروب و رودهام هم سالم بود فقط گفت عصبی هست...به مرور زمان خوب شدم..فقط ازمایش بده خیالت راحت بشه که اینقدر نترسی و خیالت راحت بشه..خیال راحت کم کم گوارش رو بهتر میکنه......اسید معده لعنتی باعث کوفتگی بدن هم میشه..

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
ازمایش خون و مدفوع نشون مید؟

معمولا اندوسکوپی و کلونوسکوپی خیلی بهترن دکتر زود متوجه میشه که مشکتون چیه

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران ***رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران***ماگذشتم و گذشت آنچه تو با ما کردی***تو بمان با دگران وای به حال دگران