2777
2789
عنوان

عذاب وجدان گرفتم

832 بازدید | 22 پست

من نماز نمیخونم. ولی خیلی بی خدا نیستم. ینی  ازونا نیستم خیلی بدحجاب باشم و لباسای افتصاح بپوشم. ور حد نرمال. موهام یکم معلومه ارایش دارم مانتویی ام. ی ویدعو دیدم از رائفی پور راجب مرگ. انقددد داعون شدم ک نکو. شما نماز میخونیو؟ من دلم میخا بخونما اما لاک میزنم دوسدارم  بعدم نمبشه هی تند تند رف حموم برا غسل و اینا ممکنه نمازم چن روز عقب بیدفته برا همیت سرد میشم نمیخومم. چکار کنم؟ خیلی دوسدارم بخونم. ولی لاکم داشته باشم

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم اصلا ب رائفیپور هم ک کاری نداشته باشیم نماز خوندن خیلی حس خوبیه منم خیلی لاک دوست دارم ولی نماز خوندن رو بیشتر دوست دارم

بخاطرهمین فقط موقعی ک نمیتونم نمازبخونم لاک میزنم

حالا ی مدت امتحان کن لاک نزن نمازبخون شاید حس بهتری پیدا کردی خودت ترجیح دادی نمازت مقدم تر باشه😍😍

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥

عزیزم اولین چیزی ک اون دنیا ازش میپرین نمازه.راست میگی سخته هی بری غسل کنی یا لاکتو پاک کنی.اما ب نظرم می ارزه ب حس خوبش.ک تو بخاطر خوده خدا خودتو ب سختی بندازی برای رضایتش کاری کنی.خدا خیلی دوست داره ک الان عذاب وجدان داری.برو سمتش

عزيزم منم دقيقا مثل توام.اشكال نداره جوونيم فعلا .سنمون رفت بالا مرتب ميخونيم.ميدونم حرفم اشتباهه و ممكنه خيليا بيان الان بهم كلي حرف بزنن ولي اينم بكم كه هركسو تو قبر خودش ميذارن و اينكه خدا خيلييي مهربونه نماز و روزه حق الله و خدا ميبخشه.حق الناسو رعايت كردن خيلي مهمتره.

ادم خوبي باش حق كسيو نخور غيبت نكن دل كسيو نشكن تهمت نزن.خدا از نماز نخوندن ميكذره.باز خود داني

عزيزم منم دقيقا مثل توام.اشكال نداره جوونيم فعلا .سنمون رفت بالا مرتب ميخونيم.ميدونم حرفم اشتبا ...

یه چی میگم به اطلاعات عمومی اضافه بشه کاری هم ندارم طرز فکرت چه جوریه خدا سه چیز نمی بخشه حق الله, حق الناس, حق النفس !!!

واسه غسلت هم نیازی نیست ک هرسری هی صابونی چیزی بزنی وقتی بدنت تمیزه سریع برو غسل کن بیا بیرون.راجبه جنابتم اصلا نماز ب کنار واسه سلامتیتم خوب نیست ک تو جنابت بمونی.از نظر علمی تحقیق کن بهش میرسی

عزيزم منم دقيقا مثل توام.اشكال نداره جوونيم فعلا .سنمون رفت بالا مرتب ميخونيم.ميدونم حرفم اشتبا ...

عزیزم درست میگی خدا خیلی مهربونه هیچ شکی نیست

ولی اینم باید درنظر گرفت ک آدم از فردای خودش خبر نداره ک چندسال عمر میکنه و خدا بهش فرصت میده ک بخواد ی روزی ب سمتش بره یا ن

ولی اینکه تا جوونیم بخوایم از لذت هامون بخاطر خدا و نماز دست بکشیم ارزشمندتره

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥

خوب هم لاک بزن، و هم نماز بخون!  موقع نماز خوندن پاک کن لاکت رو 

ببین ما حضرت زینب کبری نمیتونیم بشیم و خب عمل حضرت زینب رو خدا از ما نمیخاد!  ینی منظورم آینه که خدا انتظارات بی جا از ما نداره، تا جایی که میتونی به دستورات دین عمل کن، من اقای رایفی پور رو هم قبول دارم،  ایشون خیلی تحصیل کرده هستن،   در ضمن انقلاب رو نمیتونی یک روزه در خودت ایجاد کنی،  یواش یواش در خودت تغییر ایجاد کن عزیزم، این خیلی خوبه که به سمت دینداری داری حرکت میکنی و این نشانه ی پاکی و صفات قلب شماست،  در ضمن یادمون باشه خیلی خوب میشه اگر عمل و کردار و رفتار نیکو و خوب داشته باشیم، اگر اعمال نیک نداشته باشیم، نماز خوندن هیچ فایده ای نداره، 

مواظب خودت باش و ایشالا همیشه پر انرژی و سالم باشی 

موقع پریودت کلا لاک بزن.روزای دیگم سعی کن نمازتو اول وقت بخونی بعدش لاک بزن تا نماز بعدی پاکش کن.از لاک نمازیم استفاده کنی خوبه.نمازتو بخون بخاطر خدا سختیشو ب جون بخر ببین خدا چقدر جبران میکنه