2777
2789

هنوز بچه ندارم اما من دوره‌اش رو دیدم و طبق اطلاعاتی که دارم بهترین روش و بهترین خوبی که پدر و مادر میتونن درحق بچشون و آیندش بکنن همینه 

✍️هرچی خدا بخواد🌱❤️خدا که بد نمیخواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا با اینکه خانواده فقیری داشتن یا خانوادشون حتی پولدار بوده ولی همش توی حادثه بودن خودشون زندگیشون روی غلطکه 

نمیگم فقط اسم میتونه آینده رو بسازه ها نه! این غلطه اینکه مثلا یه اسم اشرافی بزاری رو بچت یا اسم خودت رو تغییر بدی و بخوابی و توقع پولدار شدن و رابطه عالی و... داشته باشی اما اسم و ارتعاش اون میتونه توی مسیر موفقیت قرار بده شخص رو 

آدمای خوب و هم ارتعاش خودش رو جذب کنه 

نه 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

اصلا آسون نیست یا کار یکی دوماه نیست من تقریبا داره میشه سه سال که شاید میلیون‌ها تومن هم خرج کردم که حدودا ۹۰درصد از نومرولوژی و علم اعداد و اسما رو یاد گرفتم و تونستم کارایی برای خودم و اطرافیانم انجام بدم 

چطوری محاسبه میشه؟

نیاز به اسم پدر و مادر و تاریخ تولدشون و تاریخ تولدی که قراره بچه به دنیا بیاد اگه دوست داشته باشید میتونید بگید چه حرفی اول یا آخرش داشته باشه

یعنی این. برنامه ها و سایت هایی ک تو گوگل هست درست نیست؟

که اسم محاسبه میکنن؟درست نیست صرفا سرگرمیه و نمیشه صد در صد اعتماد کرد

و اونایی که توی یوتیوب و اینستا و ... هم آموزش میدن یا درست نیست یا اگه باشه کامل نیست و نصفه نیمه میگن

دلیلی داری یا کلا اعتقاد نداری

اعتقادی نداشتم به این مورد

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍