2777
2789

من شنیدم چند جلسس و هر جلسه تا چند روز پوست قرمز میشه

درسته؟

آخه دکترم گفته تابستون خوب نیست لیزر کنی و سر دانشگاه مجبورم لیزر کنم و ناراحتم🥲

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

از خونه ام بیرون نباید بری 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

من لیزر کردم

زینک زدم چند وقت

شنیدم زینکو نباید بیشتر از دو هفته زد

سعی کن ورزش نکنی تا یه مدت

عرق نکنه صورتت

جلوی آفتاب همیشه ضد آفتاب بزن

من الان بعد از چند ماه یکم پررنگ شدن که تحقیق کردم فهمیدم پماد آلفا براش خوبه روزی یک الی دو مرتبه میزنی روش تا وقتی محو شه بازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خونه ام بیرون نباید بری

واقعا

نمیشه دانشگاه نرم که

تا چند روز نباید بیرون رفت شما میدونین؟

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
من لیزر کردمزینک زدم چند وقتشنیدم زینکو نباید بیشتر از دو هفته زدسعی کن ورزش نکنی تا یه مدتعرق نکنه ...

ممنون از توصیه هاتون❤️

چند جلسس پوستم خیلی قرمز میشه؟

یعنی توی دانشگاه همش باید ماسک بزنم؟🥲

واقعانمیشه دانشگاه نرم کهتا چند روز نباید بیرون رفت شما میدونین؟

خودم نکردم خواهرم کرد یک هفته تو تاریکی باید میموند حتی نور مهتابیم میگفت نخوره لایه ضخیم ضد افتاب میزد و ترمیم کننده

چقدر گفته هرجلسه رو؟

اون ۲یا ۳جلسه رفت

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

نمیدونم چن جلسه اس ولی تا جایی که میدونم باید ضد آفتاب بزنی حتی تو خونه 

سعی کن بیشتر تو تاریکی بشینی چون مهتابی ها و هالوژن ها هم اشعه دارن بیرون هم میرس زمانی بری که آفتاب نباشه از کلاه و عینک استفاده کنی میتونی از ماسک هم استفاده کنی که پوستت تماسی با آفتاب نداشته باشه 

اینا رو دبیرمون میگفت 

خودم نکردم خواهرم کرد یک هفته تو تاریکی باید میموند حتی نور مهتابیم میگفت نخوره لایه ضخیم ضد افتاب م ...

کاش برا منم دو سه جلسه باشه

ممنون که جواب دادین❤️

هزینشو هنوز نگفته بهم

جای لک هاش رفت ؟ صورتش کامل صاف شد ؟

عین مهتابی شده بدون لک روشن

کاش برا منم دو سه جلسه باشهممنون که جواب دادین❤️هزینشو هنوز نگفته بهم

اگه جایه لکات عمیق باشه دیر میشه چند وقته لک ها روصورتته؟

نمیدونم چن جلسه اس ولی تا جایی که میدونم باید ضد آفتاب بزنی حتی تو خونه سعی کن بیشتر تو تاریکی بشینی ...

ممنونم لطف کردین

یعنی تا چند وقت اینجوری باشه مثلا همین یه هفته کافیه؟