2777
2789
عنوان

به دکترم بگم از پدرم جداشدیم که عملم کنه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 42 پست
فکر کنم اگر بگی همکاری میکنند مامانت امضا کنه... بگو که پدر سال هاست جدا زندگی میکنند و من ندیدمش

جدی قبول میکنه؟ اخه مامانم راضیه من مشکل تنفسی هم دارم 

ولی بهش گفتم گفتش نمیشه رضایت مادر .پدر مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

:( نباید با تک بچش این رفتارو داشته باشه منم قیدشو زدم چون اون بیشتر برام دشمن محسوب میشد تا تکیه گا ...

درکت میکنم کاملا :) 

ولی باید روزی ۱۰۰ بار خداروشکر کنی که از شرش راحت شدی :))) 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

وا خب جی پدر نبوده که نبوده پیام بده بگو بیاد امضا بزنه دیگه این لوس بلزیا چیه نهایت با دکتر صحبت کن ...

اون راضی نمیشه از لج من حتی که شده حتی نمیزاره یه توکه پا برم بیرون بیاد برام امضا بزنه برم زیر تیغ جراحی ؟

سمج تر از این حرفاست خواهر

باشه عزیزم مرسی که راهنمایی کزدی حتما بهش میگم راضی شه⚘️

خواهش میکنم ..‌ اگر گفت شمارشو بگیر بگو خطشو همون موقع ک ترکمون کرد و دنبالش میگشتیم خاموش کرد و دیگه هرگز نیومد سمت ما

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
باید بگی اصلا نمیدونم بابام کجاست و هیچ راه ارتباطی ای باهاش ندارم

مرسی از کمکت بهش پیام میدم حتما طریقه آشناییمون هم اینستاگرام بود اگه جوابمو داد البته نگفت باید ویزیت بشید .که البته یبار ویزیتم کردو دماغمو دید 

اگه بگی جدا شدنمیگه برو دادگاه نامه بیار که مامانت حضانتتو داره

میگم طلاق دادگاهی نگرفتن پیش هم زندگی نمیکنن الان که من پیش مامانم هستم رضایت مادرم مهمه که راضیه 

جدی قبول میکنه؟ اخه مامانم راضیه من مشکل تنفسی هم دارم ولی بهش گفتم گفتش نمیشه رضایت مادر .پدر مهمه

بله، چون با شما نیست پدرتون.

اگر بخوان گیر بدن دو حالت میتونی اقدام کنی:

از چند نفر فامیل و همسایه استشهاد محلی جمع کنید که جدا زندگی میکنید، مشکل پیش نمیاد و عمل می کنند.

از طریق دادگاه درخواست بدین، نامه پزشکی رو ببرن پدرتون امضا کنه. 

ولی فکر نکنم که کار به اینجاها بکشه، و دکتر بپذیرند با رضایت مادر عمل بشی.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
اون راضی نمیشه از لج من حتی که شده حتی نمیزاره یه توکه پا برم بیرون بیاد برام امضا بزنه برم زیر تیغ ...

خب با دکتر صحبت کن بگو مامانم رضایت میده پدر و مادرم طلاق عاطفی گرفتن من ملاقات نمیکنم پدرم زو