2777
2789

دیدتون نسبت به ازدواج مثبته یا منفی؟

لطفا با دلیل بگید.

تعداد رای : 36
نظرسنجی
مثبت
21
58%
منفی
15
41%

منفی

به خاطر اینکه زیاد توی جامعه امنیت نیست و خیلی نمیشه به آدما اعتماد کرد

و همچنین اینکه شناختن آدما خیلی سخته 

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم

ازدواج‌با ادم‌درستش خیلی خوبه

چون وقتی تمام نیازهای عاطفی و...

روحی و عشقی همیشه باشه

مغز مرد کار میکنه برا پیشرفت

حالا نگید رل

رل تعهدی توش نیست خیلی چیزای دیگه...

و موقته...

چرا مردا بعد ازدواج پیشرفت میکنن به خاطر همینه...

مثلا جای دختر بازی

مغزش کار میکنه برا اینده زن و بچش

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤

بیکارم 

بشورم بسابم غذا درست کنم؟ 

تازه شبم ... آره :/ 

بعد تازهههه بعدشم بجز خانواده خودم با خانواده طرفم دعوا بحث کنم  

من واقعا دوس دارم تا آخر عمرم مجرد بمونم😐😎

زنانی که پای دویدنشان را بریده اید ،دخترانی به دنیا می آوردند که بال پرواز دارند...

اگه ۲طرف صبر و حوصله و وفاداری داشته باشن تعهد حالیشون بشع دیگ اون ازدواج نیست بهشته ولی اگه بخان باهمدیگه سر ناسازگاری داسته باشن زندگی جهنم میشه من خودم دیدم مثبته چون اگ انتخابت خوب باشع وارد ی راه و زندگی جدید میشی و خوبه

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

شوهر سابقم آشغال ب تمام معنا بود 

جدا شدم تقریبا هر مردی باهاش همکار بودم یا می فهمید تنهام بالاخره ی جوری سلام و علیک بیخود ..پیام های بی ربط ..بعضی ها هم پرو قشنگ می گفتن بیا دوست بشیم می گفتم من آدم معتقدیم پروتر می گفتن راه مذهبی ش هم هست بعد اینم می گفتم اهلش نیستم گزینه بعدی‌شون ازدواج بود 

دیگه حس خوبی نسبت ب جماعت مرد ندارم ابدا اعتماد ندارم 

منی ک انقد ساده ام اینجوری مثل زالو بهت می چسبیدن وااای ب روز دخترهای خوشگل و عملی و کراتین و....

ازدواجامادگی صبر حوصله و علاقه میخواددر این صورت عالیه

معمولا افراد علاقه به ازدواج دارن ولی اون آمادگی و صبر لازم برای ازدواج رو بعد از ازدواج متوجه میشن که دارن یا نه.

معمولا افراد علاقه به ازدواج دارن ولی اون آمادگی و صبر لازم برای ازدواج رو بعد از ازدواج متوجه میشن ...

اتفاقا از اولم کاملا مشخصه بعضی مردا حس مسئولیت پذیری درک و صبر تو خونشون هست

تو چند تا برخورد مشخص میشه

باید طرفتو بشناسی!

.

منفیبه خاطر اینکه زیاد توی جامعه امنیت نیست و خیلی نمیشه به آدما اعتماد کردو همچنین اینکه شناختن آدم ...

متأسفانه منم دیدم منفیه. علتش هم عدم اعتماد هست. تا وقتی با کسی تو گرفتاری و مشکل نیوفتی نمیتونی بفهمی چجور آدمیه و رفتارش چجوریه.