سلام قشنگا خوبین خوشین سلامتین؟🥰
خیلی وقت بود اینجا تاپیک نزده بودم امروز خواستم از حس و حالم بنویسم و اینجا برای خودم یادگاری بمونه...😇
فقط ازتون خواهش میکنم اگر از نوشته هام خوشتون نمیاد تو ذوقم نزنین و بذارین باهم دوست بمونیم میتونین خیلی راحت تاپیکو ترک کنین بدون دلخوری و ناراحتی😘
حالا بریم سر اصل مطلب😊
سال های قبل خیلی بلد نبودم ترشی و مربا و اینجور چیزا که اکثرا همه تو نزدیک پاییز انجام میدن رو منم انجام بدم تازه ازدواج کرده بودم و تک دختر بودم و مامانم لوسم کرده بود و یادم نداده بود🤭 اما امسال تصمیم گرفتم همه چیو خودم درست کنم...🤗
تابستون چمد مدل مربا درست کردم برای اولین بار که خدارو شکر همه اشون خیلی خوب شده بودن(توت فرنگی.هلو.آلبالو.گل محمدی.)یه دونه هم مارمالاد هلو درست کردم برای کیک و شیرینی.
کمپوت هلو هم درست کردم که عالی شدن.(چرا این همه هلو؟چون یکی از فامیلامون باغ هلو داشت و هرهفته برامون میومد و نمیدونستم با اون همه چیکار کنم در نتیجه محصولات هلوییمون امسال خیلی زیادن😅)
ترشی لوبیا و ترشی فلفل تند و ترشی آلبالو و ترشی گوجه(همون گیواس)هم درست کردم.خیارشورم گذاشتم و تا هفته دیگه کامل میرسه.
امروزم دوباره مادرشوهرم برام خیار فرستاده دیدم خیارشورم زیاده به این فکر افتادم برم وسایل ترشی مخلوط بخرم و ترشی مخلوط هم درست کنم(شاید بگین چه خبره این همه ترشی؟باید بگم وقتی در خانواده ای ترشی دوست چشم با جهان گشودم و با خانواده ای ترشی دوست وصلت کردم وضعم بهتر از این نمیشه😁)
هنوز قراره مربای بادمجان و به و هویج هم بپزم.آخر این هفته هم قراره با همسر رب درست کنیم...
خلاصه که الان در وضعیتی به سر میبرم که ازش حس رضایت و لذت دارم...
الان به محصولاتم(!)😁 دسترسی ندارم ولی اگر عصری تونستم یه تاپیک میزنم و عکساشونو میذارم تا هرکی که دوست داره ایده بگیره...هرچند که همتون یک پا کدبانویین اما هرچی در باره اشون خواستین از طرز تهیه بگیر تا نحوه نگه داری بپرسین راهنماییتون میکنم😊