2777
2789

اینا یه شهر دیگن بعد هرچی میگیم میگه من هنوز عروسی نگرفتم من هنوز نرفتم خونه خودم

در حالی که تو یه خونه باهم زندگی میکنن شوهرش حس میکنم معطلش کرده و گولش زده خیلی ادای ادمای پولدارو درمیاورد ولی یکی پولدار باشه نمیتونه عروسی بگیره یا خونه رهن کنه؟ً 

حرفای گنده گو…. دیگه هم میزنه که اصلا خنده دااااار

پنج ساله عقده و با شوهرش تو یه خونه زندگی میکنه

خب این دیگه رفته سر خونه زندگیش عروسی کی کشک کی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من عقد کرده 

با یکی که خیلی پولداره

پسره خونه اشو‌داده اجاره

خودشم شغلش یک شهر دیگه هست

وقتایی که میاد خونه مادرم زندگی میکنن

تمام خرجشونم با مادرمه

پای منم از خونه مادرم بریدن

پنج ساله عقده و با شوهرش تو یه خونه زندگی میکنهخب این دیگه رفته سر خونه زندگیش عروسی کی کشک کی

خب همون یه حرفایی هم زد من خیلی دلم شکست

اومد خونم من خونم کوچیکه به اون تیکه انداخت به نداشتن ماشین ظرفشویی من تیکه انداخت در حالی که من جا نداشتم براش

در حالی که شوهرش همین خونه کوچیک رو نداره یا اجاره هم نکرده حتی

نمیدونم چرا دل میشکونن بعضیا

بعد میگه وای من وسایلم زیاده خونم باید ۲۰۰ متر به بالا باشه من مبلامو‌ گرون ترین برداشتم و اینا 🫥

چه ربطی دارع، شاید داره ی قدم بزرگ بر میداره ک خیلیی از جوونا نمیتونن،  مثه خونه ساختن. 

من خودم چهارسال عقد بودم و  با همسرمم  طبقه پایین مامانم زندگی میکردیم.، بعدشم خونه امون ساختیم و عروسی گرفتیم

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
خواهر من عقد کرده با یکی که خیلی پولدارهپسره خونه اشو‌داده اجارهخودشم شغلش یک شهر دیگه هستوقتایی که ...

من فک نمیکنم پولدار باشه 

قبل ازدواجش وعده سفرهای خارجی و‌ اینو و اونو داشت الان بعد چندسااااال تازه رفتن یکی از شهرای داخل ایران

من فک نمیکنم پولدار باشه قبل ازدواجش وعده سفرهای خارجی و‌ اینو و اونو داشت الان بعد چندسااااال تازه ...

پسره ازش مفتکی استفاده میکنه

اینم بخاطر عقده های توی‌دلش به شما پز میده

پسره ازش مفتکی استفاده میکنهاینم بخاطر عقده های توی‌دلش به شما پز میده

اخه پز بده ولی نیاد دیگه داشته های یکی دیگه رو کوچیک کنه

من حتی اگه خونم کوچیک باشه همسرم براش زحمت کشیده و با تلاش خودش تهیه کرده یه قرون هم باباش نداده 

تازه شده که خرج خونه باباشم بده

در حالی که اون پسره شغلی هم که داره از باباشه

اخه پز بده ولی نیاد دیگه داشته های یکی دیگه رو کوچیک کنهمن حتی اگه خونم کوچیک باشه همسرم براش زحمت ک ...

دقیقن میدونم چی میگی عزیزم

حرفهاشو فراموش کن توی این زمونه جوونی روی پای خودش بایسته خیلی قابل تحسین هست

منم مثل شمام روی پای خودمون خونه و ماشین خریدیم کسی کمک نکرده

هرقدرم ساده باشیم آویزون کسی نبودیم

بنظرم دوستیت را کمرنگ کن 

همچین ادمی دوست نیست.نداشته هاشو به صورت تحقیر به بقیه میگه که خودشو خالی کنه ولی درصورتی که وقتی یه انگشت به سمت بقیه میگیری سه انگشت دیگه سمت خودته

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍