2777
2789
عنوان

بچه ها یسری با مامان نامزدم تلفنی حرف زدم خیلی بد حرف زد

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 56 پست
اوووو بیخود می کنه بارم کنه عجبااا

کاش یکم عاقلانه تر رفتار میکردی

چندسالته؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اوووو بیخود می کنه بارم کنه عجبااا

اگه سعی کنی خلاف جهت جریان شنا کنی کل عمرت باید دعوا کنی یا با یه خانواده که سطح فرهنگش مثل خودتونه وصلت کن یا اگه همین پسررومیخوای سنتی باهاشون رفتار کن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم جنابعالی خیلی هول تشریف داشتی فرهنگ خانواده ها باهم فرق می‌کنه ب نظرم خودتو بی ارزش کردی یک ...

عزیزم اولا من و خانواده ی من از همه لحاظ سر تر از اونایی ام بعدم این خانم چون مریضه خواستم حالشو بپرسم نمیدونستم فرهنگش اینقدر پایینه اصلا خودم پشیمون شدم 

شوهر منم قبلاً از این حرکات یهویی میزد وقتی داشتم باهاش صحبت میکردم یهو تلفنو میداد به این و اون 

یا وقتی داشت با کس دیگه ای حرف میزد و من کنارش بودم یهو میگفت گوشی خانمم🤐 درصورتی که من هیچ حرفی با اون طرف نداشتم

اابته که الان توجیهش کردم که اگه من با هر کسی حرف داشته باشم خودم زنگ میزنم یا اون طرف زنگ میرنه به من...

خب آخه دخترخوب اون خانم زنگ زد با پسرش حرف بزنه با تو که کاری نداشت نباید گوشی رو برمیداشتی 

اگه میخواستی حالشو بپرسی یا خودت باید زنگ میزدی یا وقتی اون زنگ زد به تو احوال پرسی میکردی 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
عزیزم اولا من و خانواده ی من از همه لحاظ سر تر از اونایی ام بعدم این خانم چون مریضه خواستم حالشو بپر ...

ی چی بپرسم چند سالته؟؟؟

دوست پسری ک تو دوران دوستی هزار بار خیانت کنه ارزش نداره 

اینو خواهرانه میگم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
ی چی بپرسم چند سالته؟؟؟دوست پسری ک تو دوران دوستی هزار بار خیانت کنه ارزش نداره اینو خواهرانه میگم

۲۱ 

چی کار کنم دوسش دارم گذاشتمش کنار باز اومد التماس اما قصدم جدی نیس باهاش مشاوره میرم روحیم یکم قوی بشه کم کم بزارم کنار

حتی یک نفر نگفت کار تو درست بوده بچه هم نیستی۲۱سالته با این طرز رفتار فک کردم از اون دختر چهارده پونزده ساله هایی ک تازه رل زدن جوگیرن 

رفتار اون خانم کاملا درست بوده 

رو نامزززززدت هم ی تجدید نظری بکن

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
معلومه وقتی دوستی بد حرف میزنه .خیلی مدرن فکر می‌کنید

منم زنگ میزدم ب مامان بابای دوست پسرم ههه

البته اون پسره این برنامه رو میریخت ک با خانوادش اشنا شم

قرار بود بیان خاستگاریم من بهم زدم

حتی یک نفر نگفت کار تو درست بوده بچه هم نیستی۲۱سالته با این طرز رفتار فک کردم از اون دختر چهارده پون ...

شایدم کار من اشتباه بود همش میگف مامانم مریضه فلان  یدفعه گفتم بده حالشو بپرسم شوکه شد شایدم