2777
2789
عنوان

بچه ها یسری با مامان نامزدم تلفنی حرف زدم خیلی بد حرف زد

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 56 پست
این دیگ کی بوده😂😂من دیگ خود دوس پسرم بخاد ببره آشنا کنه نمیرم بهم برخورد میخاد خودش بیاد آشنا بشه

سم خالص بود😂

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه مادرشوهرجزخونواده نمیبینه من ک شوهرم چندبارگفت توجزخونوادم نیستی 😂

توام میگفتی همونطور که تو جز خونواده ما نیستی عشقم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

توام میگفتی همونطور که تو جز خونواده ما نیستی عشقم

منم چیزی نگفتم پیش خودم گفتم ی مردمگه میتونه انقدبی غیرت باشه گاهی وقتاهم نشون میده این کاررشوحالم ازخودم ب هم میخوره ک همیشه مث ی مردبایدازخودم دفاع کنم

عزیزم اولا من و خانواده ی من از همه لحاظ سر تر از اونایی ام بعدم این خانم چون مریضه خواستم حالشو بپر ...

وقتی هیچ آشنایی باهات نداره حتی ممکنه از وجودت تو زندگی پسرش هم بی خبر باشه چ دلیلی داره ی کاره گوشیو بگیری حالشو بپرسی میتونی از پوست پسرت احوالشو بپرسی 

اگر قبلا باهات آشنا شده بود آره باید حالشو می‌پرسیدی

منم زنگ میزدم ب مامان بابای دوست پسرم هههالبته اون پسره این برنامه رو میریخت ک با خانوادش اشنا شمقرا ...

خوش به حالت انگار بمب اتم درست کردی این کارا افتخار نداره 

ریپ نزن حوصله ات رو ندارم‌ 

یه سری دوست دختر داداشم ۳صبح زنگ زده بود وسط چت داداشم خوابش برده بود گفت محمدم کجایی بابام گوشی رو ...

این دیگه آخرشه  

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن
این دیگه آخرشه

دختره خیلی باحال بود ۲سال دوست بودن برای ما کمدین بودن😂

خوش به حالت انگار بمب اتم درست کردی این کارا افتخار نداره ریپ نزن حوصله ات رو ندارم‌

حوصله نداری غلط میکنی چرند میگی 

به تو چه ربطی داره

فضولی کار بقبه رو میکنی

حالا تو هرچی میخوای چرند بگو من نمیخونم 

حوصله نداری غلط میکنی چرند میگی به تو چه ربطی دارهفضولی کار بقبه رو میکنیحالا تو هرچی میخوای چرند بگ ...

چرند رو که تو میگی حالا خوبه نگرفتنت   غلط اضافه هم نکن