2777
2789
عنوان

همسرم میگه دیگه حق نداری بری سر کار

1024 بازدید | 39 پست

من حسابداری یه شرکت انجام میدم ماهی ۲۵حقوق میگیریم

الانم یک سال و نیم نامزد هستیم و من برای خرید جهیزیم خیلی به این کار نیاز دارم 

شوهرم پاشو کرده تو یه کفش حق نداری بری دیگه سر کار 

از دیشب منو بلاک کرده و میگه یا منو انتخاب کن یه کارتو

اخه تو‌این موقعیت بی پولی و سختی جهاز خریدن من نرم سرکار؟ ضمن اینکه خودش اصلا بهم پول نمیده اگر بده مقدار کم با هزار تا منت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر فکر کنید 

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

کارت را تحت هیچ شرایطی ول نکن 

نامزد یعنی چی ؟ عقد هستید ؟ یا فقط اشنا ؟ 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
در مورد ادامه با این فرد بیشتر فکر کن...

دقیقا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مثلا یه دفعه برای یه عروسی واسم لباس خرید همون شب عروسی بهم گفت همه خرجتو من دادم بکنمت تو جوب درت ب ...

این میخواد جیبت خالی باشه زجر کشت کنه بخدا تا ثابت کرده خیلی مرده خیلی با اقتداره و زورش بهت میرسه کارتو ولنکنی

.

چون من ادم مضطربی هستم و شغلم خیلی بهم استرس میده

به جای اینکه نذاره بری سرکار

میتونه کمکت کنه که استرست رو کنترل کنی

جدی بیشتر فک کن حتی شده بهم بزن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

حسابداری سراسر استرسه بعد همسرتم اینطوری باهات میکنه فکر جهیزیم هستی

واقعاً چطور با این حجم فشار روانی بازم میتونی کار کنی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........