2777
2789
عنوان

کلاهبرداری و دزدی لطفا شرکت کنید تو تایپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 46 پست
نمیفهمم اونجاچطورباشماره کارت شمارسیدجعلی دزست کزده ونشون داده

با بات تلگرام به راحتی میشه رسید فیک زد

شماره کارت بزنی اسم طرفم میاره 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خودمونم نمیدونیم شاید برنامه ای چیزی داشته باشن

فردا برین از بانک پیگیرشین شاید هنوز ننشسته توحساب

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

پیامک واریز حساب باید واستون میومد 

چون واریز نکردن پیامک هم نیومده 

چرا شوهرت بانک رو گوشیش نصب نیست اگه بود همونجا چک می کرد می فهمید 

چرا شوهرت اینقدر سادگی کرده از مردا بعیده چون تو جامعه ان

نه والا نیومد،شوهرم رفت شکایت کرد همین

سوال کرده بودم ازتون، چون خواستم بگم همین اتفاق برا ما هم افتاد

تو همین سایت دیوار و با همین روش فیش جعلی

۴۰ و خورده ای میلیون

شکایت کردیم...پلیس فتا رفتیم

خرج کردیم دوندگی کردیم 

اونم توی اهواز 

فیلم دوربین مداربسته بردیم 

صدای ظبط شده 

همه نوع مدرک....

اما بعد از یک سال قاضی حکم بستن پرونده رو داد  بدون اینکه کاری کنن برامون

خدا ازشون نگذره 

هم پولمون رو بردن هم تلاش ها و دوندگی هایی که کردیم بدون نتیجه موند

رهایت نمی‌کنم،مگرآنکه مرا از قصدگم کنی!

اپلیکیشن جعلی همراه بانک انتقال وجه

نمیدونستم مگه واقعا اپلیکیشن جعلی همراه بانک هم وجود داره؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
نمیدونستم مگه واقعا اپلیکیشن جعلی همراه بانک هم وجود داره؟

سلام 

بله، متأسفانه 

آپ رسید ساز جعلی _ رسید جعلی دیجیتالی 

برای جلوگیری از این قبیل شگردهای سرقت 

باید، ابتدا پیامک واریز و برداشت از حساب بانکی؛همان پیامک بانک فعال باشد تا هرگونه واریز و برداشت وجه از حساب شما را اطلاع رسانی کند.

هیچ گاه شماره موبایل خود را  به شخص ناشناسی که برای شما مبلغی را از طریق همراه بانک واریز می‌کند ،ندهید 

زیرا امکان ساخت پیامک جعلی واریز وجه به حساب بانکی شما نیز وجود دارد 

لذا همیشه سرشماره پیامکی که  واریز وجه یا برداشت وجه به حساب شما رو اطلاع رسانی می کند،حتمآ کنترل کنید تا شماره آن با  سرشماره پیامک اصلی اطلاع رسانی بانک یکی باشد 

در صورت مغایرت  ، بلافاصله با استفاده از همراه بانک اصلی موبایل خود ؛ موجودی حساب را چک کنید و اگر وجه مورد نظر به حساب شما انتقال نیافته، کالا و هر آنچه مورد معامله هست را به شخص خریدار واگذار نکنید 

برای مبالغ بالا حتمآ از خریدار درخواست کنید تا از درگاه های امن نظیر خودپرداز  بانک و  خود بانک اقدام به واریز وجه مورد نظر نماید

همیشه از موجودی حساب خود اطلاع داشته باشید و پس از واریز آنی وجه به حساب شما از طریق اپلیکیشن همراه بانک در صورت فعال نبودن پیامک اطلاع رسانی بانک ، بلافاصله موجودی بگیرید. 

موفق باشید 

سلام بله، متأسفانه آپ رسید ساز جعلی _ رسید جعلی دیجیتالی برای جلوگیری از این قبیل شگردهای سرقت باید، ...

جالب بود برام. اتفاقا شماره موبایلم هم به خیلیا دادم. ولی باهاشون معاملات بانکی تا حالا نداشتم.
پیامک بانکم هم برام میاد شماره تلفن نداره که ببینم از کجا ارسال شده.
مثلا برای من که بانک رفاه دارم ارسال کننده پیامک رو مینویسه refahbank

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
جالب بود برام. اتفاقا شماره موبایلم هم به خیلیا دادم. ولی باهاشون معاملات بانکی تا حالا نداشتم.پیامک ...

سرشماره پیامک بانکی شما غیر عددی است  refahbank 

لذا پیامک  هرگونه واریز وجه به حساب شما با شماره موبایل شخصی، پیامک جعلی واریز وجه است.