2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه پیش گرفتم

عزیزم شما چی؟باردار شدین بعدش؟من خواهر شوهرم انجام داد ماه بعدشم باردار شد منم امروز صب انجام دادم ولی جوابش شنبه آماده میشه

هزار جهد بکردم ک سر عشق بپوشم:شمایل تو بدیدم نه عقل ماندو نه هوشم
منم قراره این ماه بگیرم فقط امیدوارم باردارشده باشم که لازم نباشه دیگه عکس رنگی؟بگیرم

انشاالله ک باردار باشین خانمی

منم امروز صب انجام دادم خیلی میترسیدم ولی اونقدرام درد نداشت زودم تموم شد الانم ک دیگه درد ندارم

البته من ی سری داروها مصرف کردم قبلش ک خیلی دردم کم شد اگه خواستین بگین ک بهتون بگم اسمشونو

انشاالله ک باردار باشین خانمی منم امروز صب انجام دادم خیلی میترسیدم ولی اونقدرام درد نداشت زودم تمو ...

احتمالا داکسی سایکلین با شیاف نبوده دکترم به من اینا رو داده که قبلش بخورم

بگو اسماشونو

ی ساعت قبلش من ی شیاف دیکلوفناک گذاشتم و ی آمپول هیوسین زدم

دو روز قبلشم کپسول داکسی سایکلین هر 12 ساعت خوردم و تا 5 روز دیگم گفته ک بخورم

البته من اینا رو خودشون برام نوشتن سر خود نخوردم

کپسولا برا جلوگیری از عفونت احتمالیه ولی اون یکیا مسکن هست

منم این ماه باید انجام بدم ،خیلی میترسم اگه میشه اسم داروهاتونو بگین 

من خیلی میترسیدم دیشب اصلا خوابم نمیگرفت

ولی امروز ک انجام دادم دیدم اصلا اونجوریام ک میگفتن نبود

شما ی روز قبلش برین اون مرکزی ک میخواین عکستونو انجام بدین خودشون همه چیزایی ک براتون لازم هست رو مینویسن

برا من شیاف دیکلوفناک نوشته بود ک ی ساعت قبل از عکس گرفتن گذاشتم و کپسول داکسی سایکلین ک از دو روز قبل و تا 5 روز بعد هر 12 ساعت باید مصرف کنم

و گفته بود ک صبحانم نخورم

نمیگم اصلا درد نداشت ولی دردش فقط لحظه ای بود ک مواد رو تزریق میکرد مثل درد پریودی یهو زیر دلت تیر میکشه و زود ول میکنه تا تزریق بعد

کلا اونجوری نیست ک بترسی نگران نباش چون من خودمم خیلی میترسیدم فقط وقتی ک رفتین باید خیلی ریلکس باشی و بدنتون رو شل بگیرین و تکون نخورین تا زود تموم بشه