2777
2789

سلام من همسرم به یکی از نزدیکترین دوستام حساسه و دوست نداره باهاش در ارتباط باشم چون قبلا برام مشکلاتی به وجود آورده بود که باعث آبرو ریزی من شد.بنظرتون بخاطر آرامش زندگیم ازش بگذرم؟

چون هیچ سودی نداشته برام بجز دردسر.. ولی چون دوسش دارم به سختی میتونم ازش دل بکنم.. از یه طرف دوست ندارم شوهرمو ناراحت کنم یا دلخوری و بحث بیارم تو زندگیم..

کمکم کنید چیکار کنم

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
خودت چی فکر می کنی؟اگه شوهرت بی دلیل می گفت حرفی بود ولی الان که خودتم میدونی به ضررته آرامشتو انتخا ...

شوهرم لطف و محبت و عشقش بهم کم نبوده منم میگم حتی اگر دوسش دارم ولی ازش بخاطر شوهرم میگذرم

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.