پارسال فک کنم یه دختره بود می گفت نامزدم همش منو با نامزد برادرش مقایسه میکنه و میگه موهات عین اون دم اسبی ببند و مثل اون لباس بپوش و می گفت قربون صدقه دختره میره و بهش میگه عزیزم،تاپیکشو ندارید؟یا نمیشناسیدش؟گمش کردم
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه نفر میشناسم قدیما عاشق یه پسره شد پسره هم همینطور اونوقت این پسره جلوی دختره خیلییی قربون صدقه زنداییش میرفت.یه زندایی جوون داشت رابطش باهاش خیلی صمیمی بود دوستم نتونست تحمل کنه جدا شد
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
عحب آدمای عوضی ای،فقط قربون صدقه بود یا رابطه هم داشتن؟
نه میگفت مدلش بوده .میگفت زنداییش اولین کسی بوده که رفته بهش گفته عاشق دوستم شده.مثلا مثل خواهر بوده براش ولی دوستم میگفت مثلا زنگ میزد بهش همش میگفته قربونت برم و ازین جور کلمات
ولی منم یجورایی بهش حق دادم.من الان ازدواج کردم اصلا دوس ندارم شوهرم با هیچ نامحرمی انقدر صمیمی بشه چه برسه به اینکه قربون صدقه بره و انقدر صمیمی باشه.مثلا هر روز زنگ بزنه به زنداییش بگن مواظب خودت باش قربونت برم عزیزم فدات شمو ازین حرفا