2777
2789
عنوان

بانک ملت استخدامی داره بنظرتون شانسی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بانک ملی امتحان دادم درصدام بالا بود با اختلاف خیلی کم از نفری که قبول شد قبول نشدم البته اونموقع ...

من مجردم 

خب نمیدونم بانک ملی کی ازمونش هست

میخام شامسمو امتحان کنم

منابع از کجا بیارم

اسی چندسالته

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من مجردم خب نمیدونم بانک ملی کی ازمونش هستمیخام شامسمو امتحان کنممنابع از کجا بیارم

برج ۲  پارسال بود من امتحان دادم درصدام همه بالا بودن نمره کسی که قبول شده رو هم زده بودن خیلی اختلاف کم بود احتمال میدم درصداش از من کمتر بوده باشه بخاطر متاهلی اونو قبول کردن اونموقع من عقد نکرده بودم

من مجردم خب نمیدونم بانک ملی کی ازمونش هستمیخام شامسمو امتحان کنممنابع از کجا بیارم

حالا امتحان بده ایشالا قبول میشی من غیر بومی هم بودم چون نامزد بودم اونموقع مجبور بودم شهر شوهرمو انتخاب کنم وگرنه خیلی خونده بودم و سوالای آزمون برام آب خوردن بودن

چ خوب عزیزممنابع رو خریدی؟؟الان مشغول کاری هستی؟؟

من رشته م حسابداریه کتاب اختصاصی رو خریدم عمومی رو هم نمونه سوال از گوگل برداشتم کلا عمومیم خوبه، الان ادمین فروشگاه اینترنتی ام قبلا سر کار میرفتم تو فروشگاه الان باردارم حتی برا این آزمون که اینجا فهمیدم به شوهرم گفتم شوهرم گفت بچه رو چیکار میکنی آخه خانوادم شهر دیگه ن