الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم شما نه همسر سابقت رو ببین و نه هیچ کس دیگه ای رو که بتونی از این بحران کمکم خارج بشی و بتونی درست تصمیم بگیری و اگر اینکار و نکنید و همچنان به رفت و آمد با همسر سابق ادامه بدید و یا با کس دیگه ای آشنا بشید ضربههای روحی بیشتری رو تجربه خواهید کرد ،جدی باشید تا شمارو جدی بگیرن.
اخه به خاطر وجود پسرم این ارتباط هیچوقت قطع نمیشهنمیخوام وقتی بزرگ شد معنی خانواده رو ندونه
درسته ولی اجباری ندارید باهاشون بیرون برید یا بیاد خونتون ارتباط هم میتونه با پیامک باشه و یا تماسهای کوتاه و روزها و ساعتهای مشخصی باشه که بدونه زندگیتون در و پیکر داره و باید احترام بذاره ،در کل با توجه به اینکه پدر بچه بی خیاله پس شما باید کاملا حد و حدود رو مشخص کنید چون اگر قصد برگشت دارید که مثل قبل باید زندگی کنید ،اگر جدی نباشید دلیلی برای تغییر رفتارشون نمیبینن ،و اگر قصد دارید با کس دیگه ای ازدواج کنید این رفت و آمدها با همسر سابق عموما برای کسی قابل قبول نیست و مشکلساز میشه.