2777
2789
عنوان

امروز جلسه طلاق داشتم خیلی نگرانم نکنه نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 89 پست
اونموقع که بخشیدی چرا حق طلاق نگرفتی که الان راحت طلاق بگیری؟مگه وکیل نداشتی که اینا رو بهت بگه

حق طلاق زمانی میده ک برگردم فقط...منم محاااله برگردم نمیتونم روی نحسشو تحمل کنم بگو ی ثانیه ایععع

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
ببین برو خونش تمکین نکن فقط درخاست نفقه بده دعا کن نریزه فقط ۶ ماه تحمل کن بعد بدو این وکیل هیچی نا ...

چجوری برم خودش ک اصلا خونه نداره مسخره خونه فامیلش رفته نشسته معرفی کرده بعنوان خونه اجاره ه ای همه چیز صوری و جعلی..داشته باشه هم محاله برگردم بهش اعتماد ندارم هر کاری ازش برمیاد..

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا منطقی فکرکن بااااید بده اصن صدسال سیاهم ک نده مهم اینه خودش رفته ب درک رندگیتو بکن

بعضی وقتا ک اینطوری فک میکنم حالم بخودم میسوزه ک نکنه دارم خودمو گول میزنم با این حرفا..ولی من تو این ۵سال دانشگاهمو تموم کردم دوره رفتم الان درخواست استخدام شدن دادم چند جا...انلاین شاپمو راه انداختم فقط بیکار نباشم ذهن باز ب این موضوع فکر نکنه....حتی کنکور هم دادم برای اولین بار خوندم واس کنکور رشته غیر رشته دیپلمم شدم ۱۹هزار...

این حس مادر بودنه و وجدان همیشه بیدارت اذیتت میکنه مدام ممنون از همدلیت🦋💟

گلم هر چی خیر آرامش و مدفقیت برات آرزو میکنم...الان مجردی مستقل شدی

من ۹ ماهه با دوتا بچه ی شیرخوار و کوجیک خونه پدرمم هزارتومنم نفقه نداده مهریه نداده حکم جلب دارم و ...

خیلی بی پناهیم خیلی...مهریه داری اجرا بزار...منم پوله اونم قیمت چند مانتو میشه الان

ای قربونت دقیقا خواهر بدبخت من الان نزدیک ۳ ساله ولی کو حتی وکیل گرفت هیچی به هیچی فقط پسره میاد و م ...

دقیقاااا...بعد خواهرت مهرشو گذاشته اجرا سکه هست؟داده یا ن چی میگه طرف

ببین تو مهر داری سکه اس دیگه؟؟تحت فشار میزاریش طلاق میده من چون فامیلم و این خزعبلات مهر نزاشتن جز چ ...

اره ۲۰۰ سکه 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
گلم هر چی خیر آرامش و مدفقیت برات آرزو میکنم...الان مجردی مستقل شدی

سپاس عزیزم

ازدواج مجدد کردم ی گل پسر هم دارم😍

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بعضی وقتا ک اینطوری فک میکنم حالم بخودم میسوزه ک نکنه دارم خودمو گول میزنم با این حرفا..ولی من تو ای ...

باریکلا به این همه تلاش و پشتکار 

مشخصه شما از پس همه کار بر می اید ، غصه ی چیزی رو نخور خدا بزرگه.

ان شاءالله از این بلاتکلیفی هم خلاص میشی 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

من ۹ ماهه با دوتا بچه ی شیرخوار و کوجیک خونه پدرمم هزارتومنم نفقه نداده مهریه نداده حکم جلب دارم و ...

خب خونه پدرتی ک بهت نفقه نمیدن درخواست نفقه باید خونه شوهر باشی درخواست بدی اون ۶ ماهم همونجا خونه شوهرت باشی حکم جلب داری استفاده کردی ازش؟

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
اره ۲۰۰ سکه

خیلی بهتر از من جواب میگیره..مهر خیلی مهمه خیلی حداقل تحت فشار مالی میزاره طرف رو

سپاس عزیزمازدواج مجدد کردم ی گل پسر هم دارم😍

ای جانم مبارکه عزیزم امیدوارم این زندگی بهترینها رو برات رقم بزنه...

چند وقت بعد ازدواج کردین همسرتون مجرد بود یا قبلا متاهل ...البته اگه دوست داشتی

باریکلا به این همه تلاش و پشتکار مشخصه شما از پس همه کار بر می اید ، غصه ی چیزی رو نخور خدا بزرگه.ان ...

انشالله گلم ممنونم حرفات خیلی حالمو خوب کردن

ای جانم مبارکه عزیزم امیدوارم این زندگی بهترینها رو برات رقم بزنه...چند وقت بعد ازدواج کردین همسرتون ...

مرسی از دعای قشنگت❤️

دوسال بعد ازدواج کردم چون منم در طی جدا شدنم مثل شما خیلی سخت گرفتم و چند سال زمان برد و‌ اون مدت منزل پدربم بودم، بله همسرم هم تجربه ی زندگی قبلی داشته .

خب خونه پدرتی ک بهت نفقه نمیدن درخواست نفقه باید خونه شوهر باشی درخواست بدی اون ۶ ماهم همونجا خونه ش ...

چرا دیگه اگه درخواست نفقه بده حتی اگه خونه پدرش باشه و شوهرش درخواست تمکین نکرده نفقه تعلق میگیره