حالم اصلا خوب نیس...میترسم نکنه باز درخواست طلاقمو رد کنن..جلسه تجدید نظر هست...
اون بیشرف هم تو جلسه بود..اینقدر حالم بد شد وقتی دیدمش حالت تهوع گرفتم تا الان نتونستم نهار بخورم از فرط عصبانیت تو جلسه بهش گفتم بیشرف شرف نداری که🥲🥲🥲واقعا هم بیشرفه ۵سال منو بلاتکلیف رها کرده طلاق نمیده
همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
ببین برو خونش تمکین نکن فقط درخاست نفقه بده دعا کن نریزه فقط ۶ ماه تحمل کن بعد بدو این وکیل هیچی نا ...
چجوری برم خودش ک اصلا خونه نداره مسخره خونه فامیلش رفته نشسته معرفی کرده بعنوان خونه اجاره ه ای همه چیز صوری و جعلی..داشته باشه هم محاله برگردم بهش اعتماد ندارم هر کاری ازش برمیاد..
همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا منطقی فکرکن بااااید بده اصن صدسال سیاهم ک نده مهم اینه خودش رفته ب درک رندگیتو بکن
بعضی وقتا ک اینطوری فک میکنم حالم بخودم میسوزه ک نکنه دارم خودمو گول میزنم با این حرفا..ولی من تو این ۵سال دانشگاهمو تموم کردم دوره رفتم الان درخواست استخدام شدن دادم چند جا...انلاین شاپمو راه انداختم فقط بیکار نباشم ذهن باز ب این موضوع فکر نکنه....حتی کنکور هم دادم برای اولین بار خوندم واس کنکور رشته غیر رشته دیپلمم شدم ۱۹هزار...
گلم هر چی خیر آرامش و مدفقیت برات آرزو میکنم...الان مجردی مستقل شدی
سپاس عزیزم
ازدواج مجدد کردم ی گل پسر هم دارم😍
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
بعضی وقتا ک اینطوری فک میکنم حالم بخودم میسوزه ک نکنه دارم خودمو گول میزنم با این حرفا..ولی من تو ای ...
باریکلا به این همه تلاش و پشتکار
مشخصه شما از پس همه کار بر می اید ، غصه ی چیزی رو نخور خدا بزرگه.
ان شاءالله از این بلاتکلیفی هم خلاص میشی
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
ای جانم مبارکه عزیزم امیدوارم این زندگی بهترینها رو برات رقم بزنه...چند وقت بعد ازدواج کردین همسرتون ...
مرسی از دعای قشنگت❤️
دوسال بعد ازدواج کردم چون منم در طی جدا شدنم مثل شما خیلی سخت گرفتم و چند سال زمان برد و اون مدت منزل پدربم بودم، بله همسرم هم تجربه ی زندگی قبلی داشته .