چون خانومایی ک میرن تو خونه اقایون قطعا پشیمون میشن چون مرد بیرونشون میکنه...
و درباره خانوما چطور؟؟؟؟
ایا واقعا متیجه خوبی از این موضوع گرفتین
میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!☺️🍃🌹هستیِ مــن💍😻
تازه اول میخواستم بنویسم مار گفتم زشته نوشتم عقرب برداشت بد نشه🪱
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
جالب بود...ولی مرد بیاد تو خونه زن...زن تسلط بیشتری دارهولی زن برو تو خونه مرد ی مقدار منتو عوضی باز ...
تو کخ انقدر مطمئنی رابطه قراره تموم بشه یا مرده بیرونت کنه یا تو بیرونش کنی خب اصلا چرا باهاش زندگی کنی؟اونایی که میخوان تا اخر عمر با هم باشن جدا میشن،چه برسه این روابط ابکی
من فرضو میذارم در مورد شوهر صحبت میکنی .به نظر من مرد باید خونه رو تامین کنه .تو میتونی خونه خودتو یه گوشه داشته باشی که به قول خودت کسی منت نذاره سرت. اما مردا رو آنقدر لوس و بیعار نکنید دیگه .فردا روز بچه دار میشد بچتون یه عمر با به پدر ب درد نخور بدبخت میشه و باید تاوان پس بده.مثل همون تاپیک خواستگاری دایی دو شب پیش
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
فکر کردین به شما بعد چند ماه چی میگه، میگه بای لیاقت شما بیشتر از این بود خانوم خانوما شرمنده... نه عزیز حالا آدم باشه تهدیدت نکنه و یه پولی ازت درنیاره و تحقیر نکنه خوبه. تا چند وقت هم کلید ساز و قفل ساز بیاری عوض کنه بعدم از اون محل بری...
عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
تو کخ انقدر مطمئنی رابطه قراره تموم بشه یا مرده بیرونت کنه یا تو بیرونش کنی خب اصلا چرا باهاش زندگی ...
مسیر خوبی داشته باشیمم کفایت میکنه..من دنبال نتیجه نیستم با این ادم
میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!☺️🍃🌹هستیِ مــن💍😻
فکر کردین به شما بعد چند ماه چی میگه، میگه بای لیاقت شما بیشتر از این بود خانوم خانوما شرمنده... نه ...
خرج زندگیو احتمالا اون قراره بده..!