چون خانومایی ک میرن تو خونه اقایون قطعا پشیمون میشن چون مرد بیرونشون میکنه...
و درباره خانوما چطور؟؟؟؟
ایا واقعا متیجه خوبی از این موضوع گرفتین
میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!☺️🍃🌹هستیِ مــن💍😻
سیگما..من نمیدونم بعد یسال تنهایی به نظرم اومد این شخص مناسبماولی مطمیئن نیستم از زندگی باهاش
ببین من تا ابد هم تنهایی بکشم به یه جنس نر بدون ضامن و وثیقه ای مثل عقد نامه اعتماد نمیکنم
تازه به زنش هم نمیشه اعتماد کرد چه برسه به مرد
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
خوشبحالت ک وابسته و دل بسته نمیشی منکه ۴ماه فقط ارتباط داشتم بایه لاشی عاشقش شدم یکساله هنوز دارم می ...
کی گفته دلبسته نمیشم من
میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!☺️🍃🌹هستیِ مــن💍😻
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
واقعیت ها رو داریم میبینیم همه...هرکی از دیدگاه خودش البته
بلره این آسیب های اجتماعی هم همه میبینن دیگه میدونیم گناه و زناس. اینم گفتن نداره
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
هیچی دیگه کم کم مد میشه زنا میگن بریم شوهر بگیریم بعد مرده طاقچه بالا میزاره برا زنه خونه داری من مستاجری نمیاما زنه ام میگه بیا شوهرم شو ۳ دونگ ۳ دونگ مزنم پش قبالت
چرا فک میکنی ...با ی خونه و تنهایی میشه از زندگی لذت برد؟
میدونم که تنهایی خوب نیست. انسان موجود اجتماعی هست. افسردگی و ناامیدی میاد سراغش و.. اما این دلیل نمیشه بریم کارهای بدتر از اون رو کنیم. پس فردا بچه دار بشی اون که خیالش نیست. زن هست که زایمان میکنه و... به بچه شناسنامه نمیدن بدون شناسنامه هم مدرسه راه نمیدن تو ایران تعداد محدودی به این دلیل بیسوادن.
عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
میدونم که تنهایی خوب نیست. انسان موجود اجتماعی هست. افسردگی و ناامیدی میاد سراغش و.. اما این دلیل نم ...
کو تا بچه مگه ب این سادگیا شاید ما زودم از هم جدا شدیم