2777
2789
عنوان

کی پارتنرشو اورده تو خونه ش و زندگی کردن و پشیمون نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 2303 بازدید | 89 پست
خب عزیز من وقتی میگی لیاقتت بیشتر از ایناعع فقط میخوای به روح و جسمت اسیب بزنی؟چه کاریه اخه

چرا شما فرهنگ رابطه ندارین واقعا!؟؟؟

نمیشه دو نفر کنار هم زندگی کنم بدون اینکه ریخت خواهر و مادر همو دغدغه جهیزیه و کوفت زهرمار داشته باشن

این چیزایی ک ارزوی شماست مخل ارامشه وبنظرم اسیب میزنه

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرج زندگیو احتمالا اون قراره بده‌..!

خونه از خودت برو حالش رو ببر بیکاری نون خورش بشی. بعضی مردها به زن قانونی و مادر بچشون خرج به زور  میدن منتم میذارن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
من فرضو می‌ذارم در مورد شوهر صحبت می‌کنی .به نظر من مرد باید خونه رو تامین کنه .تو میتونی خونه خودتو ...

اون کار میکنه!

ماشین داره

از ۵ صب تا ۳ بعد از ظهر فقط سرکاره و هر کاری ک من بخامم واسم انجام میده 

نمیدونم چرا ب چشم بی عاری بهش نگاه میکنین

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
خونه از خودت برو حالش رو ببر بیکاری نون خورش بشی. بعضی مردها به زن قانونی و مادر بچشون خرج به زور م ...

چرا فک میکنی ...با ی خونه و تنهایی میشه از زندگی لذت برد؟

چرا شما فرهنگ رابطه ندارین واقعا!؟؟؟نمیشه دو نفر کنار هم زندگی کنم بدون اینکه ریخت خواهر و مادر همو ...

این اسمش فرهنگ رابطه نیست

نمیشه یه عقد ساده بدون جهیزیه و .. باشه؟

مشکل شما اینه که هم رابطه اینجوری رو میخوای،هم میخوای یه روزی اون جهیزیه و عروسی فلان و ... رو با یکی دیگه داشته باشی

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

یا منو ببر ب خونتون یا بیا ب خونه ی ما

😂😂زلفای تو رنجیر ما

این اسمش فرهنگ رابطه نیستنمیشه یه عقد ساده بدون جهیزیه و .. باشه؟مشکل شما اینه که هم رابطه اینجوری ر ...

همون روزشم اینارو نمیخام

دوس دارم خود بیرنسمو راه بندازم و ی بچه داشته باشم تنهایی بزرگش کنم

اون کار میکنه!ماشین دارهاز ۵ صب تا ۳ بعد از ظهر فقط سرکاره و هر کاری ک من بخامم واسم انجام میده نمید ...

لااقل صیغه کن فردا روزی  اگه حامله شدی یا مشکلی پیش اومد ،دستت به جایی بند باشه . از من گفتن بود 

روز خوش

لااقل صیغه کن فردا روزی اگه حامله شدی یا مشکلی پیش اومد ،دستت به جایی بند باشه . از من گفتن بود روز ...

😐

بچه دار نمیشیم قول میدم

شما که تصمیم تو گرفتی چرا تاپیک زدی؟ 

عاره درستش همینه 

موفق باشین

تو سایت عمومی ارزش خانمای دیگه رو پایین نیارین

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد