2777
2789

پیرو تاپیک پربازدید باید بگم دروغگو ترین کاربر سایت @frau‍ بود

مادری با یک فرزند و باردار در حالی که هم معلمه هم شنیون کار هم تدریس زبان آلمانی انجام میده😂

ماهی ۵۰ تومنم از شنیون در میاره فقط😂

تاپیک آخر صفحه ۴و۵ رو بخونید متوجه میشید

بله دوستان این کاربر به خیلی از مادرا احساس ناکافی بودن میداد و خوشحال شدم که دروغش لو رفت

لطفا زندگی خودتون رو با زندگی های اینجا قیاس نکنید که خدا میدونه چقدر دروغ میگن!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشناسمش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چقد کارمن یه دانشگاه میرم میفتم😂تازه بچه هم ندارمتو خیالاتمم قفله

بله منم میدیدم که چقدر بهش غبطه میخورن

یجورایی خودش رو بی نقص نشون میداد تو هر زمینه ای

خیلی دروغ زیاده. خیلی از تاپیکای پر سوز و گداز محصول اوقات فراغت نوجوونایی هستن که راهی برای سرگرم شدن پیدا کردن.

خودمم بارها گفتم کسی نمی دونه طرف کیه. همین من الان ممکنه یه پسر ده ساله باشم یا یه پیرمرد منحرف هفتاد ساله.

اینایی که اصرار دارن دروغگوها لو نرن رو هم درک نمی کنم. متوجه نیستن اینا چقدر می تونن مضر و آسیب زا باشن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!