2777
2789

خانوما قضیه از این قراره که همسر من بعدددد چند ماه محل کار بودن قراره ی مرخصی ۹ روزه بگیره و من مدتهاست منتظرم ک بیاد پیشم اما دیروز متوجه شدم با رفیقاش برنامه شمال ریخته و اصن نمیخواد برگرده شهرمون تا من ببینمش و وقتیم ک اعتراض کردم گفتم پس من چی! با یکم مکث جواب داد حالا دو روزشو میام پیشت منم از حرص گفتم همون دو روزو هم با رفیقات بمون

میخوام بدونم ممکنه بعدا درست بشه؟ چون خانوادم شدیدا اصرار دارن ک بعدا درست میشه و حل میشه بذار بره این یکبارو

اما من حس بی ارزش بودن میکنم خب...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست نمیشه می‌تونه بیاد باهم برید شمال اگه تفریح میخواد

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

بعد ازدواج تازه بیست درصد بدتر میشن تودنبال درست شدنی

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

درست نمیشه گلم . 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

اجازه ندید بره شمال اونم با رفیقا کسی که متاهل میتونه با همسرش تفریح کنه.. نه دوس بازی.. این درست بشو. نیست و همیشه ادامه داره وقتی یکبار اجازه بدی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اگه این یکباره اشکال نداره ولی اگه اکثر مواقع رفیقاشو ترجیح میده پس فایده ای نداره

اره پیش اومده قرار بوده بیاد دنبالم ک بریم بیرون متوجه شدم با رفیقاشه و حتی ساعتها تماس منو جواب نداده