2777
2789
عنوان

اونی که دیروز گفت رفته به شوهرش گفته قبلا با پسرعمش دوست بوده چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 22 پست
چه بد شدفک کردم پسر عمه ی خودش بوده..قبل از ارگزدواج و خواستگاری همسرش با اون دوست بوده اول؟؟؟ یه با ...

اره قبل ازدواج دوسال دوست بوده بعد ازدواجم نمیدونسته این پسرعمشه یهویی باهم برخورد کردن هردو تعجب کردن این اتفاق برای منم افتاده خخخخخ برادر کوچیکی دوست داشتم بزرگی اومد خواستگاری یاد خودم افتادم  اخرش هیچکدوم قبول نکردم  قسمت نبود  هردوتا منو میخواستن

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
منم باد همون افتادمنوشتمم اتفاقا😂😂 من تو خاطرم تاپیک بود. پس رمان بودش

تاپیک نبود ینی؟

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهانچقدر بدشانس بوده بیچاره تو ۸۵ میلیون نفر ادم یهو اکست سر رات سبز بشع.به نظرم نباید میگفت..

اره کاش نمیگفت اون هیچوقت نمیومد بگه جرعت نداشت بگه من بازنت بودم 

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
اره کاش نمیگفت اون هیچوقت نمیومد بگه جرعت نداشت بگه من بازنت بودم

به نظر منم هیچ وقت جرعت گفتنشو پیدا نمیکرد..

چه میدونم

ناراحت شدم واسه اسی..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

تاپیک نبود ینی؟

اینکه به همسرش راستشو گفته که با پسر عمت دوست بودم ‌.‌تاپیکه. تو پربازدیدا بود دیروز

اینکه من کفتم دختره خواستگارش داداش دوست پسرش از کار در اومده ... اون رمان بوده

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اره قبل ازدواج دوسال دوست بوده بعد ازدواجم نمیدونسته این پسرعمشه یهویی باهم برخورد کردن هردو تعجب کر ...

چه با مزه

الان مجردی یا متاهل؟؟